Η U15 του Άρη κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας σήμερα τον Ολυμπιακό, με στόχο την πρόκριση.
Οι “κίτρινοι” τερμάτισαν στην δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας, με 21 βαθμούς, έχοντας 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Η ομάδα του Κωνσταντίνου Καζάνα κατάφερε να… φρενάρει την πορεία του ΠΑΣ, στα τελευταία παιχνίδια και να “καπαρώσει” τη δεύτερη θέση.
Έχοντας ενεργητικό τα 20 γκολ και παθητικό τα 22, η ομάδα του Άρη κατάφερε σε μια μέτρια σεζόν να βρίσκεται σήμερα στα τελικά.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές κατάφεραν, στη σεζόν, να “κιτρινιστούν” 13 φορές, ενώ υπήρξαν και δυο κόκκινες κάρτες.
Η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας ήταν με 4-0 επί της Λάρισας και μάλιστα δυο φορές, ενώ το 5-0 από τον ΠΑΟΚ ήταν η πιο βαριά ήττα των “κίτρινων”.
Με μέσο όρο ηλικίας τα 15 έτη, ο μικρότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας ήταν ο Σούρλας Χρήστος (γεννημένος στις 28/11/2005) με 13 συμμετοχές.
Περισσότερες συμμετοχές
Καλτσάς Δημήτριος – 15
Μωυσίδης Ηλίας – 15
Τανούλης Κωνσταντίνος – 15
Κασακόγιας Χρήστος – 14
Μπεκιαρίδης Νικόλαος – 14
Σεβαστίδης Παντελεήμων – 14
Αμπεριάδης Κυριάκος – 13
Μακρής Γεώργιος – 13
Σούρλας Χρήστος – 13
Τσαλίκογλου Ευάγγελος – 13
Πρώτοι σκόρερ
Κόκλης Δημήτριος – 3
Μακρής Γεώργιος – 3
Μπεκιαρίδης Νικόλαος – 3
Τσαλίκογλου – Ευάγγελος – 3