Super League (U19/U17/U15)

Πότε επιστρέφουν τα πρωταθλήματα υποδομής για τη νέα σεζόν;

Τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει ξανά τα πρωταθλήματα, προκειμένου να αναδειχθούν οι πρωταθλητές και να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Στη Super League U17 ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, όπως και στην U19, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και η Super League U15.

Το πλάνο της διοργανώτριας αρχής ήταν τα πρωταθλήματα αυτής της σεζόν να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούλιο (όπερ και εγένετο), έτσι ώστε να προλάβουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να προετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν.

Τα τμήματα υποδομής, για την επόμενη σεζόν, θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, δηλαδή δύο εβδομάδες μετά από το προβλεπόμενο.

Αυτό γίνεται έτσι ώστε οι ακαδημίες των ομάδων να προλάβουν να προετοιμαστούν και να γίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αφού η τρέχουσα σεζόν ολοκληρώνεται ένα μήνα μετά από το προβλεπόμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ατρόμητος έδωσε επαγγελματικό σε ένα μεγάλο ταλέντο του!

Ο Ατρόμητος ξέρει καλά τα διαμάντια που "κρύβονται" στην...

Ανησυχία για Καρέτσα στη Ντόρτμουντ!

Στιγμές αγωνίας πέρασε το βράδυ της Τρίτης (8/9) η...

Περήφανος ο Παναθηναϊκός για τα… διαμάντια των “δοκαριών” του!

Μία ξεχωριστή ημέρα βίωσαν χθες τα τμήματα υποδομής του...

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ολυμπιακός – Παραιτήθηκε ο Σίμος!

Ξαφνική... παραίτηση για τον Έλληνα προπονητή, όπου αποχωρεί από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ