Αγγλία

Πετάει στα… αστέρια με 18χρονο “λιοντάρι” η Γιουνάιτεντ! (vid)

Συνεχίζει τα ψώνια από την Πορτογαλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι “κόκκινοι” διάβολοι “χτύπησαν” φλέβα χρυσού με τον Μπρούνο Φερνάντες και τώρα έχουν βάλει στο μάτι ακόμα έναν Πορτογάλο της Σπόρτινγκ Λισαβόνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Express, η Γιουνάιτεντ “φλερτάρει” έντονα για τον 18χρονο Νούνο Μέντες (γεννημένος στις 19/6/2002).

Ο νεαρός είναι ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα των “λιονταριών” και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει μετατραπεί σε βασικό στα τελευταία παιχνίδια.

Από τις 12 Ιουνίου που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, ο Μέντες δεν το κουνάει από την ενδεκάδα και μετράει 5 παιχνίδια ως βασικός από τα 7 που συμμετείχε.

Οι “μπέμπηδες” είναι ενημερωμένοι για την περίπτωση του και είναι αρκετά πιθανόν να κινηθούν για την απόκτηση του.

Στο πρόσωπο του βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή που θα του βοηθήσει σημαντικά στις δύσκολες υποχρεώσεις της νέας χρονιάς, μιας και δεν αποκλείεται να αγωνίζονται στο επόμενο Champions League.

Δείτε τον εν δράση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο νεαρός του ΠΑΟΚ που έθεσε… υποψηφιότητα για Ολλανδία!

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με την...

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

Ο Συλαϊδόπουλος θέλει να κρατήσει έναν νεαρό στη Ριο Άβε!

Ο Γκουστάβο Μάντσα έφτασε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι...

Νέο ταλέντο στην Ακαδημία του Αστέρα!

Ένα ακόμα ταλέντο από τις ακαδημίες της Εράνης Φιλιατρών...

Οι Πορτογάλοι τσεκάρουν ταλέντο της U15 του Ολυμπιακού!

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού —...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ