ΑΕΚ

Πετάει… φωτιές στα Σπάτα ο Ενομπακάρε! (photo)

Δεν κρατιέται με τίποτα ο Μπράιτ Ενομπακάρε.

Ο 22χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από την ΑΕΚ πριν λίγους μήνες και από την μέρα που ξεκίνησε προπονήσεις στα Σπάτα δεν σταματάει την δουλειά.

Όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ, ο νεαρός Νιγηριανός έχει μονίμως το πόδι πατημένο στο γκάζι και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Αν και βρίσκεται σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που είχε συνηθίσει, φαίνεται πως δεν επηρεάζεται και συνεχίζει με μεγάλη στοχοπροσήλωση του έργο του.

 

 

Μάλιστα οι άνθρωποι της “ένωσης” έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από την στάση του, καθώς παρουσιάζει τεράστια σημάδια βελτίωσης και δείχνει το πλούσιο ταλέντο του.

Υπενθυμίζεται πως ο Ενομπακάρε έμεινε ελεύθερος από τη Γούλβς, με την οποία κατέγραψε 49 συμμετοχές, δείγμα του ταλέντου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη Super League 2 U17 ο Μακεδονικός!

Σημαντική εξέλιξη για τον Μακεδονικό: η U17 του συλλόγου...

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει νεαρό από το Καζακστάν!

Το σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού δεν περιορίζεται στις γνωστές ευρωπαϊκές...

Ένα μεγάλο ταλέντο του ΠΑΟΚ αποχώρησε για ομάδα της Γ’ Εθνικής!

Ο Φοίνικας Πολίχνης, που για πρώτη φορά στην ιστορία...

Και επίσημα “ερυθρόλευκος” ο νεαρός Τσομπανίδης!

Ολυμπιακός και Αλέξανδρος Τσομπανίδης ξεκινούν και επίσημα την συνεργασία...

Στα “πράσινα” το νεαρό ταλέντο της Athens Kallithea!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να επενδύει στις ακαδημίες του και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ