ΠΑΟΚ

Παίρνει “σβάρνα” τα ατομικά βραβεία ο Μιχαηλίδης! (photo)

Δεν έχουν τελειωμό οι ατομικές διακρίσεις για τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ο 20χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ (γεννημένος στις 18/2/2000) πραγματοποίησε το ντεμπούτο στην Super League με τον Άρη στον πρώτο γύρο των Play off και έκτοτε εντυπωσιάζει.

Στην διάρκεια των Play off ο νεαρός στόπερ μετράει 6 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ στις 2 από αυτές διακρίθηκε με τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή από τους ίδιους του οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Στα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός και μοιραία αναδείχθηκε ο MVP των δύο αναμετρήσεων.

Ωστόσο δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί. Όπως όλα δείχνουν θα κατακτήσει το τρίτο του βραβείο, καθώς βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση για τον Fans Man of the Match του χθεσινού παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ με 44,29%, αφήνοντας πίσω τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που έχει 19,59%.

Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία, Μακεδονικός και Πανιώνιος!

Μακεδονικός και Πανιώνιος έμειναν στην ισοπαλία με 2-2, στον...

Έφυγε με… τρίτη από τη Λάρισα ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος έφυγε από τη Λάρισα, επικρατώντας με 3-0,...

Νικηφόρο πέρασμα από την Κρήτη για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη από την έδρα του...

Διπλό για τον Ολυμπιακό στην Κηφισιά!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με 4-1 της...

Νίκη για τον Άρη επί του Αστέρα!

Μεγάλη νίκη για τον Άρη, όπου επικράτησε με 1-0...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ