Κυριακή, 22/02/26
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026
ΠΑΟΚ

Με τρεις της U19 ο ΠΑΟΚ για τον “τελικό” με την ΑΕΚ! (photo)

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για τον “τελικό” με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για το ίσως πιο σημαντικό ματς των play off, καθώς αν η Ένωση κερδίσει βάζει “φωτιά” στην υπόθεση δεύτερη θέση.

Ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε 23 ποδοσφαιριστές μαζί τους, ανάμεσα και τρεις που μέχρι προσφάτως αγωνίζονταν στην U19 του συλλόγου.

Ο λόγος για τους Γιάννη Μιχαηλίδη, Θεοχάρη Τσιγγάρα και Χρήστο Τζόλη. Ο 20χρονος (γεννημένος στις 18/2/2000) Μιχαηλίδης τους τελευταίους μήνες έχεις δει αρκετές φορές το όνομα του στην αποστολή του “δικεφάλου”.

Αντίθετα πιο “πρωτάρηδες” είναι ο 19χρονος (γεννημένος στις 20/8/2000) Τσιγγάρας και ο 18χρονος (γεννημένος στις 30/1/2002) Τζόλης, που όμως μετά την διακοπή από τον κορωνοϊό βρίσκονται στα πλάνα του Φερέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Μάτος, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Βέρνμπλουμ, Λημνιός, Στοχ, Ζαμπά, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματσάρα… πέντε αστέρων με νικητή τον ΠΑΟΚ!

Σε μια ματσάρα με πέντε γκολ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε...

Πέρασε με… τρίτη την Λάρισα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε το εμπόδιο της Λάρισας, επικρατώντας με...

Ισοπαλία για Αστέρα και Ατρόμητο στη Super League U19!

Ισοπαλία για Αστέρα και Ατρόμητο, με 0-0, για την...

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία Πανσερραϊκός και Βόλος!

Πανσερραϊκός και Βόλος έμειναν στο 1-1, στην αναμέτρηση της...

Εμφατικό πέρασμα από το Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με 5-0 του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ