Ισπανία

Κουμπό-νει μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ! (vid)

Ετοιμάζεται τις βαλίτσες του το μεγάλο αστέρι της Ρεάλ.

Οι “μερένχες” συνηθίζουν να δίνουν δανεικούς σε ομάδες της La Liga σε νεαρούς που δεν θα είχαν διαφορετικά χρόνο συμμετοχής στο ρόστερ, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν δυνατότεροι.

Ένας από αυτούς είναι και ο Κούμπο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Onda Cero, ο 19χρονος άσος της Ρεάλ (γεννημένος στις 4/6/2001) βρίσκεται πολύ κοντά στον δανεισμό του στην Σεβίλλη.

Αν και ο πιτσιρικάς ενθουσίασε με την Μαγιόρκα, κατέγραψε 4 γκολ και 5 ασίστ σε 36 συμμετοχές, φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα έχει θέση στο ρόστερ των Μαδριλένων και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανδαλουσία.

Οι Σεβιγιάνοι διαθέτουν μία παρά πολύ καλή άποψη για τον νεαρό Ιάπωνα και βρίσκονται σε συζητήσεις για την απόκτηση του, με την μορφή δανεισμού.

Μάλιστα όπως φαίνεται θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν για πάνω από ένα χρόνο, καθώς θα επιδιώξουν να συμπεριλάβουν οψιόν απόκτησης του ποδοσφαιριστή, με τον όρο πως θα υπάρχει ειδική ρήτρα επαναγοράς από τη Ρεάλ.

Ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, μιας και οι “λος μπλάνκος” ποντάρουν πολλά πάνω του.

Δείτε τον σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=LsNK35io4b4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

Παράγουν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες αρκετά ταλέντα;

Η ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες...

Νίκη για την U17 του Ατρομήτου στον Βόλο!

Με σημαντική εκτός έδρας νίκη αποχώρησε ο Ατρόμητος από...

Έφυγε με τρίποντο από το Αγρίνιο ο ΟΦΗ!

Στις επιτυχίες επέστρεψε η U19 του ΟΦΗ, η οποία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ