Γερμανία

Καπάρωσε… τον Μπέλινγκχαμ η Ντόρτμουντ! (vid)

Τσιμπάει… κι άλλο ταλέντο η Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί αποτελούν τον ιδανικότερο προορισμό για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ετοιμάζονται να υποδεχτούν άλλον έναν.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, η Μπορούσια συμφώνησε σε όλα με την Μπέρμιγχαμ για την μεταγραφή του 17χρονου Τζούντ Μπέλινγκχαμ (γεννημένος στις 29/6/2003).

Ο πιτσιρικάς αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές στο αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετράει συνολικά φέτος 38 συμμετοχές.

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό στο παιχνίδι βρισκόταν ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη Ντόρτμουντ όμως να “κλειδώνει” την απόκτηση του.

Οι “κιτρινόμαυροι” τα βρήκαν σε όλα με τους “μπλέ” και πρόκειται να τον κάνουν δικό τους με 23 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον ο ταλαντούχος μέσος αναμένεται στο Ντόρτμουντ, ώστε να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Δείτε τις επιτυχίες του νεαρού:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ “πετάει” για Ευρωπαϊκά τουρνουά!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ακαδημία του...

“Διπλό” και τρίποντο για τον Παναιτωλικό στη Λιβαδειά!

Ο Παναιτωλικός έφυγε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 2-0...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Λεβαδειακού!

Η ομάδα του Λεβαδειακού βρήκε το γκολ και επικράτησε...

Νίκη για την U19 του Παναιτωλικού επί του Λεβαδειακού!

Η U19 του Παναιτωλικού πήρε τη νίκη με 2-0...

Νίκη για την U15 του Άρη επί της Λάρισας!

Η U15 του Άρη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ