Γερμανία

Καπάρωσε… τον Μπέλινγκχαμ η Ντόρτμουντ! (vid)

Τσιμπάει… κι άλλο ταλέντο η Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί αποτελούν τον ιδανικότερο προορισμό για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ετοιμάζονται να υποδεχτούν άλλον έναν.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, η Μπορούσια συμφώνησε σε όλα με την Μπέρμιγχαμ για την μεταγραφή του 17χρονου Τζούντ Μπέλινγκχαμ (γεννημένος στις 29/6/2003).

Ο πιτσιρικάς αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές στο αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετράει συνολικά φέτος 38 συμμετοχές.

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό στο παιχνίδι βρισκόταν ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη Ντόρτμουντ όμως να “κλειδώνει” την απόκτηση του.

Οι “κιτρινόμαυροι” τα βρήκαν σε όλα με τους “μπλέ” και πρόκειται να τον κάνουν δικό τους με 23 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον ο ταλαντούχος μέσος αναμένεται στο Ντόρτμουντ, ώστε να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Δείτε τις επιτυχίες του νεαρού:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μπαρτσελόνα έχει τον “μάγο” της στη Λα Μάσια!

Η Λα Μάσια δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει.Την τελευταία...

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα για την Αλ Νάσρ του Ρονάλντο!

Σκοτεινά σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από την Αλ Νασρ,...

Αποχώρησε νεαρός της U17 του ΟΦΗ για νέο προορισμό!

Ο ΠΟΑ Β' εμπλουτίζει το ρόστερ του με έναν...

Στο “έβερεστ” του Κόσμου η Εθνική Ομάδα Πόλο!

Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια κόσμου στο υδατοσφαίριση.Στον τελικό του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ