Γερμανία

Καπάρωσε… τον Μπέλινγκχαμ η Ντόρτμουντ! (vid)

Τσιμπάει… κι άλλο ταλέντο η Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί αποτελούν τον ιδανικότερο προορισμό για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ετοιμάζονται να υποδεχτούν άλλον έναν.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, η Μπορούσια συμφώνησε σε όλα με την Μπέρμιγχαμ για την μεταγραφή του 17χρονου Τζούντ Μπέλινγκχαμ (γεννημένος στις 29/6/2003).

Ο πιτσιρικάς αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές στο αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετράει συνολικά φέτος 38 συμμετοχές.

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό στο παιχνίδι βρισκόταν ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη Ντόρτμουντ όμως να “κλειδώνει” την απόκτηση του.

Οι “κιτρινόμαυροι” τα βρήκαν σε όλα με τους “μπλέ” και πρόκειται να τον κάνουν δικό τους με 23 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον ο ταλαντούχος μέσος αναμένεται στο Ντόρτμουντ, ώστε να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Δείτε τις επιτυχίες του νεαρού:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα… πεπραγμένα της Εθνικής Ελπίδων και η ευκαιρία για την επιστροφή στην τελική φάση!

Σταθερότητα, αποτελεσματικότητα και μεγάλο εύρος επιλογών χαρακτηρίζουν την πορεία...

Δοκιμάζει ταλέντο από την Καραμπάγκ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς...

Κληρώνει για την Εθνική Ελπίδων στα μπαράζ!

Η κλήρωση των play-off του U21 EURO 2027, στην...

Πήρε τον νεαρό Εντζιμπάμ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός ενίσχυσε αθόρυβα την ακαδημία του με έναν...

Κρίμα και άδικο για την Εθνική – Ένα… γκολ της στέρησε την πρόκριση!

Η Εθνική Ελπίδων πανηγύρισε νίκη στη Βόρεια Ιρλανδία (0-1),...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ