Γερμανία

Και για τον Ρέτσο αχνοφαίνεται… ένας δανεισμός!

Ο νεαρός αμυντικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, μετά από λίγους μήνες δανεισμού, επέστρεψε στη Γερμανία και ετοιμάζεται για να… ξαναφύγει!

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 9/8/1998) πήγε τον Ιανουάριο στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως ένας τραυματισμός του κόστισε αρκετά και δεν μπόρεσε να πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε.

Το μέλλον του είναι “θολό” στη Γερμανία, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, με έναν από αυτούς να είναι ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι θα ήθελαν ξανά τον νεαρό στο Λιμάνι, έστω και με δανεισμό, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.

Όπως αναφέρουν ωστόσο οι πληροφορίες, ο νεαρός στόπερ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο Ιταλικό πρωτάθλημα ή σε άλλη ομάδα στη Γερμανία.

Ωστόσο αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς ο νεαρός θα πρέπει να ξέρει την νέα του ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι 5 πιο συχνοί λόγοι που “χάνονται” τα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με υποσχόμενα ταλέντα, εντυπωσιακές...

Δεν ήθελε την… πώληση του Μανδά ο Σάρι!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται πως δεν ήθελε να πουλήσει...

Σοκ με 15χρονη Αθλήτρια – “Έσβησε” εν ώρα αγώνα!

Η οικογένεια της Όξφορντ Γιουνάιτεντ πενθεί, καθώς μια 15χρονη...

Ευρεία επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

Τρίποντο για τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη!

Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο, που έφυγε με το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ