ΑΕΚ

Η στήριξη της ομάδας στον νεαρό Σαρδέλη!

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 03/11/2000) υπέστη σοβαρό τραυματισμό και θα μείνει εκτός προετοιμασίας της ομάδας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής όπως ενημέρωσαν οι “κιτρινόμαυροι”, υπέστη κάταγμα κνήμης στο αριστερό πόδι στη προχθεσινή (06/07) προπόνηση και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες.

 

 

Στο πόδι του νεαρού έχει τοποθετηθεί γύψος και ξεκίνησε η διαδικασία αποθεραπείας, για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Μάσιμο Καρέρα του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στις δηλώσεις του, ενώ γενικότερα μαζί του έχουν επικοινωνήσει οι περισσότεροι συμπαίκτες του, καθώς ο τραυματισμός του έχει προκαλέσει στενοχώρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ που είναι στο πλευρό του.

Μάλιστα ο Έλντερ Λόπες ήταν αυτός, που από τη πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του νεαρού. Το βράδυ της Δευτέρας έμεινε πάνω από τον νεαρό, όλο το βράδυ μέχρι να γίνει η μεταφορά του στο Ιατρικό κέντρο, λέγοντας του μάλιστα “Είσαι παικτάρα. Να μην φοβάσαι τίποτα. Αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο δυνατός όταν θα γυρίσεις. Έχω περάσει και εγώ σοβαρό τραυματισμό αλλά είμαι και πάλι εδώ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ατρόμητος στηρίζει τα ταλέντα του και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο!

Ο Ατρόμητος μιλά με πράξεις όταν έρχεται στο θέμα...

Ο Άρης πήρε ταλέντο της U19 του Πανσερραϊκού!

Ο Άρης εμπλουτίζει την U19 του με έναν νεαρό...

Η Μίλαν επένδυσε σε ταλέντο του Ολυμπιακού!

Η Μίλαν έστρεψε το βλέμμα της στην Ελλάδα και...

Ο Αστέρας Aktor ολοκληρώνει μεταγραφή από την Ακαδημία της ΑΕΚ!

Ο Αστέρας AKTOR κινείται έξυπνα στην αγορά.Σύμφωνα με αποκλειστικές...

Μέσα σε έναν χρόνο έκανε… επαγγελματίες 22 ταλέντα ο Παναθηναϊκός!

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού έχει επιστρέψει δυναμικά στη θέση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ