ΑΕΚ

Η στήριξη της ομάδας στον νεαρό Σαρδέλη!

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 03/11/2000) υπέστη σοβαρό τραυματισμό και θα μείνει εκτός προετοιμασίας της ομάδας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής όπως ενημέρωσαν οι “κιτρινόμαυροι”, υπέστη κάταγμα κνήμης στο αριστερό πόδι στη προχθεσινή (06/07) προπόνηση και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες.

 

 

Στο πόδι του νεαρού έχει τοποθετηθεί γύψος και ξεκίνησε η διαδικασία αποθεραπείας, για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Μάσιμο Καρέρα του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στις δηλώσεις του, ενώ γενικότερα μαζί του έχουν επικοινωνήσει οι περισσότεροι συμπαίκτες του, καθώς ο τραυματισμός του έχει προκαλέσει στενοχώρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ που είναι στο πλευρό του.

Μάλιστα ο Έλντερ Λόπες ήταν αυτός, που από τη πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του νεαρού. Το βράδυ της Δευτέρας έμεινε πάνω από τον νεαρό, όλο το βράδυ μέχρι να γίνει η μεταφορά του στο Ιατρικό κέντρο, λέγοντας του μάλιστα “Είσαι παικτάρα. Να μην φοβάσαι τίποτα. Αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο δυνατός όταν θα γυρίσεις. Έχω περάσει και εγώ σοβαρό τραυματισμό αλλά είμαι και πάλι εδώ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφή από το Άργος για τον Αστέρα!

Μια ακόμη μεταγραφή-έκπληξη έρχεται να ενισχύσει τις ακαδημίες του...

Πήρε νεαρό από την Βέροια ο Άρης!

Μια μετακίνηση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μεγάλου βήματος...

Πρεμιέρα με τρίποντο για την U17 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στη Super League...

Με το… δεξί στη Super League U17 ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία και επικράτησε του...

Δυστυχώς δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντέλιας – Χάνει τη σεζόν!

Ο φόβος έγινε πραγματικότητα. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέστη ρήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ