ΑΕΚ

Η στήριξη της ομάδας στον νεαρό Σαρδέλη!

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 03/11/2000) υπέστη σοβαρό τραυματισμό και θα μείνει εκτός προετοιμασίας της ομάδας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής όπως ενημέρωσαν οι “κιτρινόμαυροι”, υπέστη κάταγμα κνήμης στο αριστερό πόδι στη προχθεσινή (06/07) προπόνηση και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες.

 

 

Στο πόδι του νεαρού έχει τοποθετηθεί γύψος και ξεκίνησε η διαδικασία αποθεραπείας, για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Μάσιμο Καρέρα του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στις δηλώσεις του, ενώ γενικότερα μαζί του έχουν επικοινωνήσει οι περισσότεροι συμπαίκτες του, καθώς ο τραυματισμός του έχει προκαλέσει στενοχώρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ που είναι στο πλευρό του.

Μάλιστα ο Έλντερ Λόπες ήταν αυτός, που από τη πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του νεαρού. Το βράδυ της Δευτέρας έμεινε πάνω από τον νεαρό, όλο το βράδυ μέχρι να γίνει η μεταφορά του στο Ιατρικό κέντρο, λέγοντας του μάλιστα “Είσαι παικτάρα. Να μην φοβάσαι τίποτα. Αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο δυνατός όταν θα γυρίσεις. Έχω περάσει και εγώ σοβαρό τραυματισμό αλλά είμαι και πάλι εδώ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η “ακτινογραφία” του τελικού Κυπέλλου U19!

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Την Παρασκευή 15...

Μύθου: Ο 19χρονος του ΠΑΟΚ που σκοράρει μόνο στα μεγάλα ματς!

Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 19, ο Ανέστης Μύθου...

“Αρχίζεις” και “τελειώνεις” με έναν νεαρό κάτω των 21!

Είμαστε μια μικρή χώρα, όχι στο TOP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και...

Η Super League 2 αλλάζει “πρόσωπο” για τα ταλέντα… – Η Super League 1;

Τα ταλέντα, όπως ξέρουμε, δεν είναι και στις... πρώτες...

Ο ΟΦΗ “χτύπησε” διαμαντάκι για την Ακαδημία του!

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να εντάξει στην Elite Ακαδημία του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ