ΠΑΣ Γιάννινα

Γίνεται… ΠΑΣάς πρώην νεαρός του Παναθηναϊκού!

Οι Γιαννιώτες θέλουν να δυναμώσουν το ρόστερ τους, για τη νέα σεζόν και έτσι εξετάζει μια ιδιαίτερη περίπτωση.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπότσαρη (γεννημένος στις 20/03/2001), όπου φορούσε τη φανέλα της U19 του Παναθηναϊκού.

Ο Θεσπρωτός κίπερ, όπως αναφέρει το sportime, δεν κατάφερε να παραμείνει στο “Τριφύλλι”, αφού μέτρησε μόλις τέσσερις συμμετοχές σε δυο χρόνια.

Μάλιστα ακολούθησε, το περασμένο καλοκαίρι, τον Παναθηναϊκό στην Ολλανδία, αλλά δεν κατάφερε να δείξει τα χαρακτηριστικά του και έτσι έμεινε ελεύθερος από την ομάδα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ΠΑΣ επικοινώνησε με τον Παναθηναϊκό και ενημερώθηκαν για το αν ο 19χρονος έφυγε ως ελεύθερος ή αν σε περίπτωση πώλησης οι “πράσινοι” λάβουν τροφεία. Η απάντηση ήταν αρνητική απο πλευράς “τριφυλλιού”.

Ο νεαρός προορίζεται για την πρώτη ομάδα του ΠΑΣ, ωστόσο θα πρέπει να αποδείξει πολλά για να φανεί ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

Στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ο νεαρός Κώστας Μπασδέκης!

Σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον και...

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ