ΠΑΣ Γιάννινα

Γίνεται… ΠΑΣάς πρώην νεαρός του Παναθηναϊκού!

Οι Γιαννιώτες θέλουν να δυναμώσουν το ρόστερ τους, για τη νέα σεζόν και έτσι εξετάζει μια ιδιαίτερη περίπτωση.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπότσαρη (γεννημένος στις 20/03/2001), όπου φορούσε τη φανέλα της U19 του Παναθηναϊκού.

Ο Θεσπρωτός κίπερ, όπως αναφέρει το sportime, δεν κατάφερε να παραμείνει στο “Τριφύλλι”, αφού μέτρησε μόλις τέσσερις συμμετοχές σε δυο χρόνια.

Μάλιστα ακολούθησε, το περασμένο καλοκαίρι, τον Παναθηναϊκό στην Ολλανδία, αλλά δεν κατάφερε να δείξει τα χαρακτηριστικά του και έτσι έμεινε ελεύθερος από την ομάδα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ΠΑΣ επικοινώνησε με τον Παναθηναϊκό και ενημερώθηκαν για το αν ο 19χρονος έφυγε ως ελεύθερος ή αν σε περίπτωση πώλησης οι “πράσινοι” λάβουν τροφεία. Η απάντηση ήταν αρνητική απο πλευράς “τριφυλλιού”.

Ο νεαρός προορίζεται για την πρώτη ομάδα του ΠΑΣ, ωστόσο θα πρέπει να αποδείξει πολλά για να φανεί ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καθάρισε” το παιχνίδι από το ημίχρονο ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με 2-1 επί του...

“Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι της Super League U15!

Ο Ολυμπιακός έφυγε με νίκη από την έδρα του...

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Καλαμάτα, επικρατώντας με 2-0,...

Ένα και… καλό για τον Αστέρα στο Περιστέρι!

Νίκη για τον Αστέρα στο Περιστέρι, όπου επικράτησε με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ