Παρασκευή, 29/03/24
ΑΕΚ (U19)

Έβαλε τέλος στην απραξία η U19 της ΑΕΚ!

Το ξεκίνημα στη νέα αγωνιστική έκανε η U19 της ΑΕΚ.

Έπειτα από πεντάμηνη απουσίας από τον αγωνιστικό χώρο, οι νεαροί ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα την πρώτη προπόνηση για την προετοιμασία τους ενόψει της νέας χρονιάς.

 

 

Το παρόν έδωσε σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της “κίτρινης” ακαδημίας, με τον διευθυντή των τμημάτων υποδομής Κώστα Τσάνα να δίνει το σύνθημα για την επόμενη σεζόν.

Τέλος στις 3 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της και η U17, ενώ στις 10 του ίδιου μήνα η U15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Έναρξη προετοιμασίας σήμερα στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ομάδα U19 που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα Super League U19 της σεζόν 2020-21. Τον καθιερωμένο αγιασμό που πραγματοποιήθηκε από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Αγαθόνικο Γιαννάκη, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Καλοπήτας και οι συνεργάτες του Μιχάλης Παυλής, Γιώργος Κιούπης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Γιώργος Κουδούνης (γυμναστής) συνάντησαν τους ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά μετά τη διακοπή της δραστηριότητας της Ακαδημίας.

Παρόν στα Σπάτα ήταν σύσσωμο το προπονητικό και επιστημονικό επιτελείο, με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Κώστα Τσάνα που καλωσόρισε τα στελέχη και τους αθλητές και τους μίλησε για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά η Ακαδημία. Τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Β’ Αντιπρόεδρος της κ. Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές καλή σεζόν και καλή αγωνιστική πορεία, ενώ αναφέρθηκε στις αρχές και στις αξίες που εκπροσωπεί η ΑΕΚ.

Οι 28 ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν ήταν οι:

Αγγελόπουλος, Αρβανίτης, Βλαχίδης, Γεωργέας, Γιαννακού, Γκέκα, Θεοχάρης, Κανελλόπουλος, Κάτσικας, Κορομηλάς, Κοσίδης, Κυριτσάς, Κώτσιος, Λιωνής, Λουκάς, Μαντζουρανάκης, Μεταξάς, Μιχόπουλος, Μιτάι, Μπέσης, Παντελαίος, Πάπα, Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Τσαρούχας, Τσιαχματιώτης, Τσιόκρης, Χριστόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις θα διεξάγονται με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, για το οποίο έχουν ενημερωθεί αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές.

Η προετοιμασία της ομάδας U17 θα αρχίσει στις 3 Αυγούστου, της U15 στις 10 του ίδιου μήνα, της U13 στις 17 και της U11 στις 24 Αυγούστου.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...