Δευτέρα, 09/02/26
Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026
ΠΑΟΚ

Έτοιμος να γράψει ιστορία με τον ΠΑΟΚ ο Κούτσιας! (vid)

Πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ο Γιώργος Κούτσιας.

Ο 16χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 8/2/2004), ο οποίος αγωνίστηκε φέτος τόσο με την U19, όσο και με την U17, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή και με τις δύο, βρέθηκε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη και “φλερτάρει” με ασύλληπτα ρεκόρ.

Αρχικά σε περίπτωση που περάσει έστω και για λίγο στον αγωνιστικό χώρο, τότε θα γίνει ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την “ασπρόμαυρη” φανέλα.

Συγκεκριμένα το ρεκόρ κατέχει εδώ και σαράντα χρόνια ο Απόστολος Τσουρέλας όταν και πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδας στις 7 Φεβρουαρίου του 1980 σε ηλικία 16 ετών, έξι μηνών και δεκαοκτώ ημερών.

Πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση που αγωνιστεί με τους “κίτρινους” τότε θα σπάσει το “στοιχειωμένο” ρεκόρ σε ηλικία 16 ετών, πέντε μηνών και έντεκα ημερών και θα πετύχει κάτι που δεν κατάφερε ο Βρακάς με τον Αιγινιακό στις 29 Νοεμβρίου του 2017, όταν για λίγο δεν μπόρεσε να γίνει αυτός ο νεότερος σε 16 ετών, εφτά μηνών και μίας ημέρας.

Επιπρόσθετα αν σκοράρει θα γίνει και ο νεότερος σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς ξεπερνώντας την επίδοση του Γιώργου Κούδα που το πέτυχε σε ηλικία 17 ετών, τεσσάρων μηνών και εννέα ημερών.

Δείτε τον Κούτσια εν δράση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημαντική νίκη για την U15 του Ατρομήτου επί της Κηφισιάς!

Η U15 του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς,...

Νίκη για τον Βόλο επί του Αστέρα για τη Super League U17!

Ο Βόλος πέρασε από το εμπόδιο του Αστέρα Aktor...

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ – Πέρασε και τον Άρη!

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ασταμάτητος, αφού πέρασε το εμπόδιο και...

Μεγάλο διπλό του Λεβαδειακού στον ΟΦΗ!

Η U19 του Λεβαδειακού έφυγε από την έδρα του...

Πέρασε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ