ΠΑΟΚ

Ετοιμάζει δυο ταλέντα ο ΠΑΟΚ! (photo)

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, η οποία αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς ο “δικέφαλος του Βορρά”, αναμένεται να στηριχτεί αρκετά στους νεαρούς του ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε η U19 του Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να κατακτήσει γι’ ακόμα μια χρονιά το πρωτάθλημα της Super League U19 και αρκετά είναι τα ταλέντα τα οποία έχουν ξεχωρίσει.

Σε μια θέση που υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως φαίνεται είναι αυτή του αμυντικού. Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ έχει τους Κρέσπο, Ινγκανσον, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχόγεβιτς (επιστρέφει από την Αουε), Διαμαντή (γυρίζει από τον Βόλο) και Μιχαηλίδη.

 

 

Δηλαδή για δύο θέσεις “παίζουν” 7 ποδοσφαιριστές. Όπως έχει ζητήσει και ο Αμπέλ Φερέιρα, αναμένεται να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα, από το οποίο θα βγουν κερδισμένοι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2000, δηλαδή ο Διαμαντής και ο Μιχαηλίδης.

Οι Ινγκανσον και Βαρέλα αναμένεται να πουληθούν, με τους Μιχάι να διεκδικεί θέση βασικού δίπλα στον Κρέσπο, αλλά και τον Μιχόγεβιτς να μην είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στην ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν σημαντικό ρόλο στο ρόστερ των “ασπρόμαυρων” οι Διαμαντής και Μιχαηλίδης.

Όσον αφορά τον Διαμαντή είναι 19χρονος (γεννημένος στις 20/5/2000) και ο Μιχαηλίδης είναι 20χρονος (γεννημένος στις 18/2/2000)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΟΦΗ πήρε μεταγραφή στον Παναιτωλικό!

Νέος σταθμός στην καριέρα του Γιάννη Καρνέζου, καθώς ο...

Πότε επιστρέφει στη δράση ο Καρέτσας;

Τέλος καλό, όλα καλά για τον νεαρό αστέρα του...

Εκτός έδρας νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ!

Με το... δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα η U15 του...

Ματσάρα για την Κηφισιά και τρίποντο επί του Λεβαδειακού!

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την U19 της Κηφισιάς, που επικράτησε...

Πρώτο τρίποντο για τον Λεβαδειακό στη Super League U17!

Ο Λεβαδειακός βρήκε το γκολ για να περάσει την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ