Πέμπτη, 25/04/24
Παναθηναϊκός

Ένα Ισπανικό πολυεργαλείο για τον Παναθηναϊκό! (vid)

Επιμένει… ισπανικά ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν τις σχέσεις του Τσάβι Ρόκα με την ισπανική αγορά και σκοπεύουν να κινηθούν για έναν νεαρό οπισθοφύλακα.

Σύμφωνα με το trifilara.gr, οι “πράσινοι” προκρίνουν την περίπτωση του 22χρονου Αίτορ Μπουνιουέλ για την αριστερή πλευρά της άμυνας.

Το όνομα του ταλαντούχου οπισθοφύλακα είχε απασχολήσει και πριν λίγες μέρες, μαζί με τρία ταλέντα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο το “τριφύλλι” κράτησε μόνο το όνομα του Μπουνιουέλ.

Η αποχώρησε του Γιόχανσον δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην αθηναϊκή ομάδα και γι αυτό προκρίνει τον οπισθοφύλακα της Σανταντέρ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 31 Ιουλίου.

Ο πιτσιρικάς παρά την κακή πορεία της ιστορικής αυτής ομάδας, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της La Liga 2, διανύει μία αρκετά γεμάτη χρονιά.

Συγκεκριμένα αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη του συλλόγου, καθώς μετράει 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας “άθικτη” την δεξιά πλευρά της άμυνας.

Ωστόσο τα κατορθώματα του δεν σταματούν εκεί. Σε αυτές τις 27 αναμετρήσεις, ο Μπουνιουέλ έχει δείξει πως είναι ένα αρκετά χρήσιμο πολυεργαλείο, που έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στα αριστερά, όσο και στο κέντρο της άμυνας.

Πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση που αποκτηθεί εν τέλει από τον Παναθηναϊκό, τότε θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις και σε άλλες θέσεις πέρα από τη φυσική του.

Δείτε τα επιτεύγματα του Μπουνιουέλ:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...