Ιταλία

Έκλεισε… τον 16χρονο Ζλάταν η Μίλαν! (vid)

Μεταγραφές βγαλμένες από το ένδοξο της παρελθόν σκοπεύει να κάνει η Μίλαν.

Οι “ροσονέρι” έχουν βάλει στόχο να φτάσουν στο επίπεδο που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια και γι αυτό θα κάνουν μεγάλα μεταγραφικά μπαμ.

Ένα από αυτά είναι ο 16χρονος Λούκας Μπιόρκλουντ (γεννημένος στις 16/2/2004). Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Μίλαν συμφώνησε με τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Μάλμε.

Ο πιτσιρικάς αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην U17 των Σουηδών και αρκετοί τον συγκρίνουν με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, βλέπει τον κόσμο από το 1.85 και η κορμοστασιά του θυμίζει αρκετά τον 38χρονο άσο της Μίλαν.

Μάλιστα αν συνεχίσει να ψηλώνει έτσι, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και στην ίδια θέση με τον Ζλάταν. Στην κορυφή της επίθεσης δηλαδή.

Προς το παρόν αναμένεται η οριστικοποίηση της μεταγραφής, αφού όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα ο Μπιόρκλουντ πέρασε με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και σε λίγες ώρες θα βγει και η επίσημη ανακοίνωση.

Απολαύστε τον:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τις… αλλαγές στην U19 του!

Το τεχνικό επιτελείο της U19 του Πανιωνίου ανακοίνωσε η...

Ο ΠΑΟΚ πήρε ταλεντάκι από συνεργαζόμενη Ακαδημία!

Ένα ακόμη "παιδί" της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης...

ΣΟΚ με νεαρό ποδοσφαιριστή – Στην εντατική από πνιγμό!

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Σάσαρι, στη...

Ο Ολυμπιακός θέλει νεαρό από τη Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός έχει...

Εκλεισε τον νεαρό Κώστογλου ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προχωρά την επόμενη ημέρα της μεταγραφής του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ