Πέμπτη, 25/04/24
ΠΑΟΚ (U15) - Ατρόμητος (U15)

Εφτάψυχος… Ατρόμητος απέκλεισε τον ΠΑΟΚ! (photos)

Μεγάλο αφεντικό κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες εμφανίστηκαν “εφτάψυχοι” στην αναμέτρηση και προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος της Super League U15.

Δείτε photostory της αναμέτρησης (ΕΔΩ)

Το ματς:

Οι “ασπρόμαυροι” ήταν καλύτεροι στην διάρκεια του πρώτου μέρος, χάνοντας τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

Στο ίδιο μήκος κύματος συνεχίστηκε και η επανάληψη του ματς. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πιο φουριόζοι και θα μπορούσαν να σκοράρουν σε δύο περιπτώσεις, όταν το ωραίο φάουλ Βασιλειάδη σταμάτησε στο τείχος στο 48′, ενώ το εξαιρετικό σουτ του Αδάμ δεν συνάντησε τα αντίπαλα.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι εκεί όπου ο Ατρόμητος εμφανίστηκε πιο εύστοχος. Οι “κυανόλευκοι” είχαν το “κρύο” αίμα στη ρώσικη ρουλέτα και προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος με 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι.

Καρέ – καρέ η αναμέτρηση (ΕΔΩ)

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Καστίδης, Πασαχίδης, Κωττάς, Αδάμ, Βασιλειάδης, Βαρέλα, Γκούμας, Γανόπουλος.

Ατρόμητος: Σταυριανάκος, Σκλάβος, Αγγελής, Κορομηλάς, Αλεξίου, Κουμπάρος, Πιζάνιας, Αμπαρτζίδης, Τσαγγάρης, Λέντζας, Μπέκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...