Γερμανία

Έδωσε… τελεσίγραφο στη Γιουνάιτεντ η Ντόρτμουντ! (vid)

Τελειώνει σιγά σιγά ο χρόνος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η υπόθεση του Τζέιντον Σάντσο όπως φαίνεται θα έχει ημερομηνία λήξης για τους “κόκκινους” διαβόλους, καθώς η Ντόρτμουντ όρισε προθεσμία για επίτευξη συμφωνίας.

Σύμφωνα με τη Ruhr Nachrichten, οι Βεστφαλοι δεν σκοπεύουν να περιμένουν για πολύ ακόμη και έκαναν γνωστό στους “μπέμπηδες” πως είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι τις αρχές Αυγούστου για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Η Μπόρουσια προγραμματίζει από τώρα τη νέα χρονιά και θέλει να ξέρει σε ποιους ποδοσφαιριστές θα μπορεί να βασιστεί για το ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μία κίνηση που “λούζει” με κρύο ιδρώτα την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αφού η περίπτωση του είναι δύσκολό να κλείσει τόσο σύντομα λόγω των απαιτήσεων των Γερμανών.

Η ομάδα της κοιλάδας του Ρούρ αξιώνει το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που δυσκολεύει οποιονδήποτε “μνηστήρα” εξαιτίας και της πανδημίας.

Δείτε τον Σάντσο σε δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=jC7V3RYe_Pc

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ο Κιελίνι διαπραγματεύεται για το ελληνικό διαμάντι”!

Το όνομα του Χρήστου Μουζακίτη ακούγεται όλο και πιο...

Νίκη για την Εθνική και παραμονή στην League A!

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση, ακόμη μια νίκη για την...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U17!

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης για το πρωτάθλημα της...

Πάει στο… CAS ο Ολυμπιακός για Κωστούλα – Δεν δέχεται την απόφαση της ΕΠΟ!

Η υπόθεση Μπάμπη Κωστούλα αποκτά νέα διάσταση, αυτή τη...

Πιθανή η επιστροφή του Τζίμα στην Ελλάδα!

Ο Στέφανος Τζίμας θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ