Παναθηναϊκός

Μπάσιμο από δύο μεγαθήρια της Super League για τον Τζαβίδα! (photo)

Αρκετά βλέμματα έχουν προσελκύσει τα ταλέντα του Παναθηναϊκού.

Οι “πράσινοι” διαθέτουν μία αρκετά καλή φουρνιά νεαρών ποδοσφαιριστών, γεγονός που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μάριος Τζαβίδας. Έπειτα από τη Γιουβέντους, φαίνεται πως στην μάχη μπήκαν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το trifilara.gr, τα δύο μεγαθήρια της Super League έχουν προσεγγίσει τον 16χρονο επιθετικό του “τριφυλλιού” (γεννημένος στις 8/10/2003).

 

 

Ο πιτσιρικάς έκανε πολύ νωρίς γνωστό το όνομα του, όταν τον Φεβρουάριο σημείωσε χατ-τρικ στην τρομερή επικράτηση της U17 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό με 6-1.

Από τότε ο Τζαβίδας βρέθηκε στα μπλοκάκια πολλών ομάδων, με τους “ερυθρόλευκους” και τους “ασπρόμαυρους” να θέλουν να προλάβουν τον αντίπαλο τους.

Ο ταλαντούχος άσος δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο με την αθηναϊκή ομάδα, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλο αναβρασμό στο “πράσινο” στρατόπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Σκόρπισε” την Αυστραλία στους… επτά ανέμους η Εθνική!

Η Εθνική U15 συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο...

Πήρε μεγάλη νίκη στην Βοσνία ο ΠΑΟΚ!

Mε τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το ταξίδι του...

Νεαρός του Μακεδονικού κλήθηκε από την… Ρόμα!

Μία τεράστια πρόκληση και μια σπουδαία εμπειρία απλώνεται μπροστά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ