Πέμπτη, 25/04/24
Αγγλία

Μπαίνει… σφήνα για τον νεαρό “βράχο” της Λιλ η Γιουνάιτεντ! (vid)

“Δένει” την άμυνα της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί οι “κόκκινοι” διάβολοι να ξόδεψαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για την θωράκιση των μετόπισθεν τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετά.

Οι πολλές γκέλες του Χάρι Μαγκουάιρ έχουν βγάλει στο ψάξιμο τη Γιουνάιτεντ, η οποία αναζητάει τον νέο παρτενέρ του Άγγλου.

Μία από τις περιπτώσεις που κινούνται είναι και ο 22χρονος Γκάμπριελ Μαγκαλαές. Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ενδιαφέρεται έντονα για τον Βραζιλιάνο βράχο της Λιλ.

Ο Γκάμπριελ πραγματοποίησε μία γεμάτη χρονιά με τους Γάλλους, σημειώνοντας συνολικά 34 συμμετοχές και έδειξε πως είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Κάτι που θα το πράξει σύντομα, μιας και έχει συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα. Πέρα από τη Γιουνάιτεντ, την περίπτωση του εξετάζουν οι Άρσεναλ και Έβερτον, ενώ στην “κούρσα” βρίσκεται και η Παρί.

Η αξία του κυμαίνεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ και δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για καμία ομάδα.

Δείτε τον σε δράση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...