Παρασκευή, 29/03/24
ΠΑΟΚ

“Αποχαιρέτησε” με βραβείο ο Μιχαηλίδης! (photo)

Δεν σταματούν οι διακρίσεις για τον Ιωάννη Μιχαηλίδη.

Ο 20χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ (γεννημένος στις 19/2/2000) έδειξε ένα αρκετά καλό πρόσωπο κατά την διάρκεια του Ιουλίου και ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του μήνα.

Συγκεκριμένα σε ψηφοφορία που διοργάνωσε μέσω των social media η ΠΑΕ, ο νεαρός αναδείχθηκε ο MVP για τον μήνα Ιούλιο από τους οπαδούς του “δικεφάλου” του βορρά, καταλαμβάνοντας την πρωτιά με 64,77%.

Έτσι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποχαιρετά μία αξέχαστη χρονιά για εκείνον με ένα τελευταίο βραβείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

“Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν αυτός που κέρδισε την προτίμηση του κοινού στον τελευταίο μήνα της σεζόν 2019-20 και αναδείχθηκε ως 11888 MVP Ιουλίου.

Πριν τον Ιούλιο μετρούσε μόλις 21 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα της Α Ομάδας. Στα πρώτα δύο παιχνίδια του μήνα ήρθε από τον πάγκο.

Στη συνέχεια πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι και απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ότι είναι έτοιμος να τα καταφέρει στο ανώτερο επίπεδο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα βρήκε στο πρόσωπο του Γιάννη Μιχαηλίδη, τον ιδανικό παίκτη για το αριστερό άκρο της αμυντικής τριάδας, κι ο νεαρός στόπερ φρόντισε να αρπάξει από τα… μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε.

Συνεπής, συγκεντρωμένος και ιδιαίτερα μαχητικός στα μετόπισθεν, κομβικός και ψύχραιμος  στο επιθετικό κομμάτι, όντας εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια και φυσικά highlight των εμφανίσεων του, το απίθανο γκολ-φάουλ που σημείωσε κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP ο Μιχαηλίδης συγκέντρωσε το 64,77% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον πρώτο του ατομικό τίτλο με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που πραγματοποίησε κάποιες σπουδαίες επεμβάσεις και το βάθρο συμπλήρωσε ο Μαουρίσιο, που έδωσε τα πάντα στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.”

Δείτε το post:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...