ΠΑΟΚ

Αλλάζουν τα δεδομένα για Κούτσια – Πληρώνει ρήτρα η Ίντερ; (photo)

Ο 16χρονος (γεννημένος στις 8/2/2004) Γιώργος Κούτσιας βρίσκεται στη λίστα της Ίντερ, όπως διαβάσατε και προηγουμένως στο talentabout.gr.

Η ομάδα του Μιλάνο θέλει να αποκτήσει τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, όμως αντίθετα με όσα έγιναν με τον Μπότη, ο “δικέφαλος” δεν φαίνεται διαθέσιμος να δώσει το “πράσινο” φως για την πώληση του.

 

 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο 16χρονος όχι απλά θα μείνει, αλλά λογίζεται και για την πρώτη ομάδα.

Η πρόταση της Ίντερ φαίνεται πως έφτανε στις 700.000 ευρώ, ποσό που δεν ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ. Εδώ όμως να αναφέρουμε ότι οι Ιταλοί μπορούν να πληρώσουν τη ρήτρα του Κούτσια και να τον αποκτήσουν. Η ρήτρα του 16χρονου είναι ένα εκατομμύριο ευρώ, δηλαδή μόλις 300.000 περισσότερες από το ποσό που είναι διατεθειμένοι να δώσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο ταλεντάκια από τη Θεσσαλονίκη δοκιμάζονται στην Ολλανδία!

Ένα ακόμα βήμα προς τα εμπρός κάνει η Thessaloniki...

Στη Βοσνία ο ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι με τη Ζρίνσκι Μόσταρ!

Η U19 του ΠΑΟΚ ανοίγει αύριο, 28 Οκτωβρίου στις...

Viral 3χρονος “αστέρας” ποδοσφαίρου – Ο πιτσιρικάς που “έφυγε” συνοδεία αστυνομικών

Άνω κάνω έγινε ένας αγώνας νέων ποδοσφαίρου στη Φλόριντα...

Ούτε η Παλαιστίνη μπόρεσε να “φρενάρει” την εκπληκτική Εθνική!

Η Εθνική U15 που συγκροτήθηκε αποκλειστικά από ποδοσφαιριστές του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ