Γερμανία

Ζητούν τα… κεφάλια των Τιράμ και Σάντσο στην Bundesliga! (photo)

Πέφτουν… κεφάλια στην Bundesliga.

Ο θάνατος του Τζόρτ Φλόιντ έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε όλο τον κόσμο, με τους ποδοσφαιριστές της Bundesliga να παίρνουν μέρος στις διαμαρτυρίες για δικαιοσύνη.

 

 

Την αρχή την έκανε ο 22χρονος Μάρκους Τιράμ που πανηγύρισε σκυμμένος, παρομοιάζοντας την στάση του σώματος του με αυτή του αστυνομικού.

Λίγη ώρα μετά ήταν η σειρά του Τζέιντον Σάντσο να πάρει την “σκυτάλη”. Ο 20χρονος άσος (γεννημένος στις 25/3/2000) έγραψε στην εσωτερική φανέλα το σύνθημα “δικαιοσύνη για τον Τζόρτ Φλόιντ” και κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για το πρώτο του γκολ την σήκωσε και την έδειξε στην κάμερα.

Αυτές οι κινήσεις έφεραν σε δύσκολη θέση την Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, καθώς τα μηνύματα πολιτικού περιεχομένου πάνε κόντρα στους κανονισμούς.

Πλέον όλα θα κριθούν στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιστροφή, προκειμένου να αποφασιστεί αν υπάρχει τιμωρία για τους ποδοσφαιριστές ή όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήττα – σοκ για τον Παναθηναϊκό από τον Παναιτωλικό!

Ο Παναιτωλικός πέρασε από το Κορωπί, με σκορ 1-0...

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία Ατρόμητος και ΑΕΚ!

Ατρόμητος και ΑΕΚ μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, μετά...

Πέρασε από την Κρήτη με… τρίτη ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Κρήτη, επικρατώντας του ΟΦΗ...

Μεγάλο τρίποντο για τον Παναιτωλικό επί του Παναθηναϊκού!

Τρίποντο για τον Παναιτωλικό, όπου επικράτησε με 2-0 του...

Νίκη για την U15 του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ!

Η U15 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ