Γερμανία

Ζητούν τα… κεφάλια των Τιράμ και Σάντσο στην Bundesliga! (photo)

Πέφτουν… κεφάλια στην Bundesliga.

Ο θάνατος του Τζόρτ Φλόιντ έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε όλο τον κόσμο, με τους ποδοσφαιριστές της Bundesliga να παίρνουν μέρος στις διαμαρτυρίες για δικαιοσύνη.

 

 

Την αρχή την έκανε ο 22χρονος Μάρκους Τιράμ που πανηγύρισε σκυμμένος, παρομοιάζοντας την στάση του σώματος του με αυτή του αστυνομικού.

Λίγη ώρα μετά ήταν η σειρά του Τζέιντον Σάντσο να πάρει την “σκυτάλη”. Ο 20χρονος άσος (γεννημένος στις 25/3/2000) έγραψε στην εσωτερική φανέλα το σύνθημα “δικαιοσύνη για τον Τζόρτ Φλόιντ” και κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για το πρώτο του γκολ την σήκωσε και την έδειξε στην κάμερα.

Αυτές οι κινήσεις έφεραν σε δύσκολη θέση την Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, καθώς τα μηνύματα πολιτικού περιεχομένου πάνε κόντρα στους κανονισμούς.

Πλέον όλα θα κριθούν στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιστροφή, προκειμένου να αποφασιστεί αν υπάρχει τιμωρία για τους ποδοσφαιριστές ή όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόντρα στο Καζακστάν για την πρόκριση η Εθνική – Ζωντανά η μεγάλη μάχη!

Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Καζακστάν στο γήπεδο...

Το πιο περίεργο ματς της χρονιάς: Βροχή στη μία εστία, λιακάδα στην άλλη!

Ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο έκλεψε την παράσταση σε ερασιτεχνικό...

Στην κορυφή του “Football Mind” η U12 της ΑΕΚ!

Με εντυπωσιακή παρουσία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της η U12...

Ξεχώρισαν στην Θεσσαλονίκη τα ταλεντάκια του Βόλου!

Στο τουρνουά Next Gen που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 6-7...

Αλλαγές στους πάγκους της “Πράσινης” Ακαδημίας!

Αλλαγές αναμένεται να γίνουν στους πάγκους των ομάδων της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ