ΑΕΚ

Τόπο στα… νιάτα από τον Καρέρα στην ΑΕΚ! (photo)

Αποστολή με μπόλικους νεαρούς ποδοσφαιριστές για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ, έβγαλε ο Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές και σε αυτή συμμετέχουν πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές. Δείγμα του ότι θέλει να δώσει ευκαιρίες, αλλά και γιατί πλέον στον πάγκο βρίσκονται εννιά και όχι επτά ποδοσφαιριστές μετά τις αλλαγές στους κανονισμούς λόγω του κορωνοϊού.

 

 

 

Ένας από τους πέντε  νεαρούς είναι ο 17χρονος (γεννημένος στις 20/07/2002) στόπερ Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος γράψαμε νωρίτερα πως θα πάρει τις ευκαιρίες του μετά την αποχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες. Ο 22χρονος στόπερ Στράτος Σβάρνας (γεννημένος στις 11/11/1997) και ο 21χρονος χαφ (24/05/1999) Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς βρίσκονται και αυτοί στην αποστολή.

Όπως και ο 19χρονος (γεννημένος στις 20/09/2000) επιθετικός Ευθύμης Χριστόπουλος και ο 20χρονος (γεννημένος 09/05/2000) φορ Θεοδόσης Μαχαίρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα συστήματα διεξαγωγής για τις διοργανώσεις Εθνικών Ομάδων Ανδρών από το 2028!

Στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, τελευταία πριν από...

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει ταλέντα στην Κρήτη!

Στην Κρήτη πηγαίνει ο Παναθηναϊκός για να βρει το......

Κληρώνει για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17!

Την Πέμπτη 21 Μαΐου στις 17:00 (Ελλάδας) θα διενεργηθεί...

Οι κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων για την Κροατία!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, κάλεσε 26...

Ξεκινά δοκιμές για την Ακαδημία της η Καλαμάτα!

Η Καλαμάτα ετοιμάζει δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών για την Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ