Ολυμπιακός

Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ κατέληξε… Ολυμπιακό! (photo)

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος είναι από τις αποκαλύψεις της ομάδας των Σερρών, έχοντας καλά στατιστικά για την ηλικία του.

Ο 18χρονος με ύψος 1.85 μ. αναδείχθηκε μέσα από τις Ακαδημίες των “Λιονταριών” και μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα, αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ.

Ο νεαρός, εκτός του Ολυμπιακού, απασχόλησε ομάδες και από την Ολλανδία και από την Ελλάδα.

Από το 2019 ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί έντονα, κάνοντας δυνατό πρέσινγκ στον ίδιο, αλλά εκτός του δικεφάλου ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ είχαν μπει στο παιχνίδι.

 

 

Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κατάφερε να τον πείσει να κατέβει στον Πειραιά, με τον νεαρό να είναι ανάμεσα σε U19 και πρώτη ομάδα, μέχρι να καθιερωθεί στο ροστερ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Αποστολόπουλος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και μέχρι το 2023 θα βρίσκεται στον Ολυμπιακό, έχοντας μάλιστα μπει και ποσοστό μεταπώλησης για τον Πανσερραϊκό.

Τα χρήματα που θα λάβει η ομάδα των Σερρών θα είναι κάπου στα 50-100 χιλιάδες ευρώ, με το deal να ήταν σαφέστατα μεγαλύτερο, αν ο Πανσερραϊκός ήταν επαγγελματική ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Τζόλης “πυροβολά” ασταμάτητα και… οι Ιταλοί “κρυφοκοιτάζουν”!

Στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα έχει επανέλθει δυναμικά το...

“Σημαντικά τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών”!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, έκανε τον...

Τα “σπάει” η… Mini Movie του Παναθηναϊκού για την αήττητη U17! (vid)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε μια εξαιρετική παραγωγή αφιερωμένη στην...

Ποιο γήπεδο… γίνεται έδρα της Εθνικής για τα επόμενα παιχνίδια;

Μετά το "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και το Παγκρήτιο Στάδιο,...

Η ΑΕΚ τσεκάρει το 12χρονο wonderkid της ΑΕ Μάνης!

Μια σπουδαία διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕ Μάνης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ