Ολλανδία

Θέλουν… ξανά δανεισμό Βρουσάι οι Ολλανδοί!

Στην Ολλανδία τα πράγματα έχουν μπερδευτεί… αρκετά!

Η Βίλεμ φέρεται να έχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό, για την πρόθεση της να ανανεώσει τον δανεισμό του Μάριου Βρουσάι.

Ο 21χρονος άσος του Ολυμπιακού (γεννημένος στις 2/7/1998) τα πηγαίνει περίφημα αγωνιζόμενος ως δανεικός με τη Βίλεμ και έχει φτιάξει το όνομα του.

Τόσες εβδομάδες η Βίλεμ είχε ενημερώσει για αγορά του νεαρού, ωστόσο προσπαθούσε με λιγότερα χρήματα.

Αυτό δεν έγινε, από την πλευρά του Ολυμπιακού και έτσι επαναφέρει την… επιλογή του δανεισμού.

Οι προθέσεις των Ολλανδών έχουν γίνει γνωστές στο λιμάνι, ωστόσο από την… κόκκινη πλευρά υπάρχει αναμονή για κάποιο ενδιαφέρον, για να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο αν δεν γίνει αυτό τότε βλέποντας!

Ο 21χρονος με τη σειρά του εμφανίζεται θετικός στο να παραμείνει στην Ολλανδία. Άλλωστε έκανε μια πολύ καλή σεζόν με 28 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο ταλέντα του ΠΑΟΚ έγιναν επαγγελματίες!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Δεκατέσσερα ταλέντα του ΟΦΗ πήραν… προαγωγή στην U19!

Δεκατέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ κάνουν το επόμενο βήμα...

Από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Ακαδημία του Παναιτωλικού!

Από τα γήπεδα της Ηλείας στη Super League.Ο Δημήτρης...

Ταλεντάκι από τα Ιωάννινα πήρε ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν ακόμη νεαρό παίκτη από την...

Πενθεί ο ΠΑΟΚ – “Έφυγε” νεαρή ποδοσφαιρίστρια!

Βαρύ πένθος έχει πέσει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.Η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ