Γερμανία

Θέλει την παραμονή του Χακίμι η Ντόρτμουντ! (photo)

Ολοκληρώνεται ο διετής δανεισμός του Ασράφ Χακίμι στην Ντόρτμουντ και ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Μαδρίτη. Οι Γερμανοί όμως ελπίζουν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.

Η Ρεάλ έχει δείξει διατεθειμένη να τον δώσει και του χρόνου δανεικό, με την Ντόρτμουντ να ελπίζει σε μία τέτοια απόφαση ώστε να είναι το πρώτο φαβορί και να τον κρατήσει ακόμα μία χρονιά.

Την ίδια ώρα όμως η Τσέλσι, η Τότεναμ και η Άρσεναλ θέλουν να αποκτήσουν τον διεθνή Μαροκινό, με την Ρεάλ να αναζητάει χρήματα και τρόπο για να ξεφορτωθεί μερικά από τα 37 συμβόλαια της επόμενης χρονιάς.

 

 

“Η κατάσταση του συμβολαίου του είναι ξεκάθαρη. Θα επιστρέψει στην Ρεάλ μετά τον δανεισμό του. Βέβαια εμείς θέλουμε να τον δούμε να παίζει στην Ντόρτμουντ και την επόμενη περίοδο αλλά ακόμα είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε”.

Είπε ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια, Μίκαελ Ζορκ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ έβαλε “φρένο” στο σερί του ΟΦΗ!

Ο ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στις νίκες του ΟΦΗ και...

Νίκη για τον Ολυμπιακό επί της Καλαμάτας!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Καλαμάτας,...

“Επτάσφαιρη” εμφάνιση για την Εθνική επί της Αρούμπα!

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και επιθετικό πλουραλισμό, η Εθνική U15...

Εντός έδρας νίκη για την ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού!

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη επί του Παναιτωλικού, επικρατώντας...

Τρίποντο για την U15 του Παναθηναϊκού επί του Βόλου!

Η ομάδα του Παναθηναϊκού επικράτησε με 2-0 του Βόλου,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ