Παρασκευή, 19/04/24
Γερμανία

Συμβουλή Μπερμπάτοφ σε Χάβερτς: “Θα καταστραφείς στη Ρεάλ”!

Ο Κάι Χάβερτς βλέπει τη Ρεάλ Μαδρίτης να δείχνει έντονο ενδιαφέρον στο πρόσωπο του και εξετάζει τις επιλογές του.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 11/06/1999) Γερμανός αγωνίζεται στην ομάδα του Πέτερ Μποζ από το 2017 και το συμβόλαιό του λήγει το 2022, χωρίς ωστόσο όμως να υπάρχει κάποια ρήτρα. Την σεζόν που μας πέρασε, σημείωσε 11 γκολ και 5 ασίστ, σε 27 εμφανίσεις που πραγματοποίησε.

Όπως είναι λογικό, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αλλά όπως φαίνεται εκείνος στην καρδιά του έχει μόνο μια. Την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η “βασίλισσα” είχε κάνει αρχικά πρόταση ύψους 80εκατ. ευρώ, ωστόσο η Λεβερκούζεν την είχε απορρίψει, γιατί την θεώρησε χαμηλή για την αξία του Χάβερτς. Επιπλέον, δεν δέχτηκε ούτε την ανταλλαγή άλλων ποδοσφαιριστών και περιμένει νέα πρόταση άνω των 100εκατ. ευρώ για να δώσει το… μήλον της έριδος που ακούει στο όνομα Κάι Χάβερτς!

 

 

Συμβουλή από… Μπερμπάτοφ

Ο Βούλγαρος επιθετικός θεωρεί πως η μεταγραφή του νεαρού στη Ρεάλ, θα κατέστρεφε την καριέρα του και γι΄αυτό του λέει να μην παει!

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι πολύ μικρός ακόμα για να πάει σε μία ομάδα, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι απαιτήσεις που υπάρχουν εκεί είναι πολύ μεγάλες. Είναι τρομακτικές. Σίγουρα είναι ωραίο να σκέφτεσαι και να έχεις στο μυαλό σου ότι θα φορέσει τη λευκή φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, μην γελιόμαστε. Δεν είναι για εκείνον ακόμη μία τέτοια ομάδα.

 

Παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία από εκείνον υπέφεραν στη Μαδρίτη. Ο Κουρτουά δυσκολεύτηκε πάρα πολύ μέχρι να προσαρμοστεί. Μην ξεχνάμε πως μέχρι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Γκάρεθ Μπέιλ έφτασαν να γιουχαΐζονται από τον κόσμο της ομάδας σε μερικές περιπτώσεις. Το καλύτερο για εκείνον είναι να παραμείνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν για μερικά χρόνια”, τα λόγια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...