Αγγλία

Στο “πόδι” η Premier League για το καναδικό αστέρι της Γάνδη! (vid)

Έχει ξεσηκώσει την Αγγλία ο νεαρός Τζόναθαν Νταβίντ.

Ο 20χρονος επιθετικός της Γάνδη (γεννημένος στις 14/1/2000) πραγματοποίησε μία τρομερή χρονιά στο Βέλγιο, όπου μέτρησε 23 γκολ και 10 ασίστ σε 10 παιχνίδια και για πάρτη του παλεύουν δύο μεγαθήρια της Premier League.

Ο λόγος για την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, οι δύο ομάδες είναι τα φαβορί για την απόκτηση του νεαρού άσου.

Στο πρόσωπο του βλέπουν το επόμενο σημείο αναφοράς στην επίθεση, όπου θα τραβήξει πάνω του όλο το βάρος.

Μάλιστα πρόκειται για μία αρκετά εύκολη περίπτωση, καθώς η αξία του δεν είναι απαγορευτική. Το αντίθετο μάλιστα.

Παρά τα κατορθώματα του, οι Βέλγοι τον κοστολογούν στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που μπορούν να διαθέσουν και δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό.

Απολαύστε τον:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε το τρίποντο στο… τέλος ο ΟΦΗ επί του Ατρομήτου!

Ο ΟΦΗ έφυγε από την έδρα του Ατρομήτου, επικρατώντας...

Έβγαλε το… εξάσφαιρο στη Λιβαδειά η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη από την Λιβαδειά, επικρατώντας...

Ατρόμητος για… φίλημα στην Κρήτη!

Ο Ατρόμητος έφυγε από την Κρήτη, επικρατώντας του ΟΦΗ...

Εμφατικό πέρασμα για τον ΟΦΗ από το Περιστέρι!

Ο ΟΦΗ πέρασε από το Περιστέρι, επικρατώντας με 4-0...

Διπλό για τον Αστέρα στην Καλαμάτα!

Με επιβλητική εκτός έδρας εμφάνιση, η U15 του Αστέρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ