Παναθηναϊκός

Πρόβλημα με Θεοχάρη και Αλεξανδρόπουλο στον Παναθηναϊκό! (photo)

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ήδη ο Γιώργος Δώνης βλέπει να υπάρχουν πολλά προβλήματα στα πλάνα του, ενώ στη σημερινή προπόνηση τραυματίστηκαν και οι Θεοχάρης και Αλεξανδρόπουλος.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 6/7/1998) Βαγγέλης Θεοχάρης δέχθηκε κλωτσιά στο κεφάλι και χρειάστηκε να κάνει τρία ράμματα, ενώ ο 18χρονος (γεννημένος στις 26/11/2001) Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στη διάρκεια του διπλού αισθάνθηκε ενόχληση στην πλάτη και αποχώρησε.

Αυτοί οι πονοκέφαλοι έρχονται να προστεθούν στους ήδη πολλούς που έχει ο Γιώργος Δώνης, με τους Κουρμπελή, Πούγγουρα, Μπεκ και Αποστολάκη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ και ο Περέα έκανε θεραπεία για άλλη μια μέρα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

📷 Photo album from today’s training! #Panathinaikos #paofc2019_20 #training

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ