Κυριακή, 14/12/25
Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
Σερβία

Παστέλωσε… τρομερή γκολάρα 20χρονος δανεικός της Σίτι! (vid)

Δεν υπάρχει το γκολ που έβαλε νεαρός δανεικός της Μάντσεστερ Σίτι στην Σερβία.

Οι “πολίτες” έχουν ποδοσφαιριστές σε όλα τα “μήκη” και “πλάτη” του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ένας από αυτούς είναι ο 20χρονος Σλόμπονταν Τέντιτς (γεννημένος στις 13/4/2000).

Ο πιτσιρικάς αγωνίζεται ως δανεικός στην Σέρβικη Τσουκαρίτσκι, όταν και αποκτήθηκε από την Σίτι τον προηγούμενο Ιανουάριο και κατάφερε να πετύχει ένα απίθανο γκολ.

Με το σκορ να είναι στο 4-0 υπέρ της Παρτιζάν, ο Μαυροβούνιος “πήρε” το όπλο του και εκτέλεσε τους γηπεδούχους με μία τρομερή κεφαλιά.

Συγκεκριμένα την ώρα που δέχτηκε την σέντρα του συμπαίκτη του, πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς να αφήσει στον αντίπαλο τερματοφύλακα περιθώριο αντίδρασης.

Αυτό ήταν και το 8ο γκολ του νεαρού στο φετινό πρωτάθλημα και σε περίπτωση που συνεχίσει έτσι θα έχει σίγουρα μία θέση στο ρόστερ του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Απολαύστε το:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε το τρίποντο με τον Παπαχρήστου ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του...

Πολλές ευκαιρίες αλλά… μοιράστηκαν βαθμούς στο Περιστέρι!

Παρά τις ευκαιρίες, Ατρόμητος και Παναιτωλικός έμειναν στην ισοπαλία...

“Χ”αλάστηκαν στην Κρήτη, ΟΦΗ και Παναθηναϊκός!

ΟΦΗ και Παναθηναϊκός έμειναν στην ισοπαλία με 2-2, για...

Πέρασε και η U17 του Ολυμπιακού από την Τρίπολη!

Νίκη στην Τρίπολη για την U17 του Ολυμπιακού, επικρατώντας...

Νίκη για την U15 του Άρη στον Βόλο!

Μεγάλη νίκη για τον Άρη, που πέρασε από την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ