Παρασκευή, 19/04/24
Ολυμπιακός

Oι τέσσερις που φτιάχνουν “βαλίτσες” για προετοιμασία! (photo)

Για τον Ολυμπιακό, οι ακαδημίες του συλλόγου αποτελούν βασικό κομμάτι της ομάδας και για αυτό η ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα “σπλάχνα” του, βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των “ερυθρόλευκων“.

Μετά από παρακολούθηση, αξιολόγηση και την τελική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ο σύλλογος κατέληξε στους τέσσερις πιτσιρικάδες που θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα, στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Πάμε να δούμε ποια είναι τα ταλέντα των “Πειραιωτών” που θα έχουν την ευκαιρία να εντυπωσιάσουν τον Πέδρο Μαρτίνς και να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

 

 

Βασίλης Σουρλής

Ο 18χρονος μέσος, (γεννημένος στις 12/11/2002), αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακολούθησε τον Ολυμπιακό και στην περυσινή προετοιμασία και η μετατόπιση του από 10αρι σε 8αρι, αποτέλεσε κίνηση-ματ για την εξέλιξη του.

Αν οι “ερυθρόλευκοι” δεν είχαν τόσες πολλές επιλογές για την μεσαία γραμμή, πιθανότατα ο Σουρλής να είχε πάρει ήδη ευκαιρία με την πρώτη ομάδα, όμως αυτό σίγουρα θα συμβεί από την επόμενη σεζόν.

Κριστιάν Μπέλιτς

Ο 19χρονος, (γεννημένος στις 25/03/2001), αποτελεί τον κλασσικό ορισμό του αμυντικού μέσου.

Γρήγορος, σκληρός, με καλή πάσα δεν χάνει την ευκαιρία να περιλαμβάνει την εμπειρία του από το αγγλικό ποδόσφαιρο, στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται.

O Μαρτίνς τον “τσέκαρε” σε αρκετές προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και θεωρεί ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμος μελλοντικά.

Χρήστος Λιάτσος

Πρόκειται ίσως για τον πιο γνωστό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της ακαδημίας του Ολυμπιακού. Μπορεί ακόμη να μην έχει κλείσει τα 17 του, (γεννημένος στις 01/09/2003). αλλά αποτελεί βασικό μέλος της U19 των “ερυθρόλευκων”.

Το γεγονός ότι είναι αριστεροπόδαρος, σε συνδυασμό με την φοβερή τεχνική του κατάρτιση αλλά και την άνεση με την οποία παίζει σε δύο θέσεις, (10αρι και εξτρέμ), τον καθιστούν ένα από τα μεγαλύτερα “πρότζεκτ” της ομάδας.

Έχει κάνει ήδη το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, στις 15/01/2020, κόντρα στην Καλαμάτα για το κύπελλο και έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ολυμπιακού, που έπαιξε με την πρώτη ομάδα.

Νίκος Γκοτζαμανίδης

Βασικό μέλος της U19 των “Πειραιωτών“, ο 19χρονος άσος, (γεννημένος στις 25/01/2001), παίζει στον Ολυμπιακό από τα 14 του.

Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό, αρκετά γρήγορο και απροσπέλαστο. Το μεγάλο κορμί του “σκορπάει” τρόμο στους αντιπάλους του ενώ το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο.

Είναι ήδη διεθνείς με όλες τις μικρές εθνικές της χώρας μας, με πάνω από 20 συμμετοχές και έχει δώσει το παρόν σε πολλές προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Η φετινή προετοιμασία θα αποτελέσει σημαντικό “τέστ” για τον ίδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...