Άρης

Ο Μπαγκαλιάνης και το… αξέχαστο ντεμπούτο του (vid)

Τα πλέι οφ στην Super League ξεκίνησαν το Σάββατο, με τον Άρη να υποδέχεται τον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και να επικρατεί με 3-1.

Εκτός από τη νίκη των Θεσσαλονικιών, πάντως, στο παιχνίδι υπήρξε και μια σπουδαία στιγμή για έναν… πιτσιρικά ποδοσφαιριστή του Άρη. Ο λόγος για τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη, ο οποίος πήρε την ευκαιρία από τον Μίχαελ Ένινγκ και έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.

Ο 19χρονος (γεννημένος 06/02/2001) αμυντικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Super League δίπλα στα ινδάλματά του και πήρε μία γεύση από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Μετά το ματς, ο Μπαγκαλιάνης μίλησε στο κανάλι του Άρη για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ντεμπούτο του. Αφού υποστήριξε πως αυτή η μέρα θα του μείνει αξέχαστη, όπως είναι λογικό, στη συνέχεια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή της ομάδας, Μίχαελ Ένινγκ, που του έδωσε την ευκαιρία αυτή.

Δείτε τα όσα είπε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριάρχησε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Σλάβια!

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε πολλά περιθώρια στη Σλάβια Πράγας...

Κάνει φιέστα με… ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ!

Το Σάββατο 3 Μαΐου, στις 17:00, οι εγκαταστάσεις της...

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού που… σκοράρει σαν επιθετικός!

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, οι κεντρικοί αμυντικοί δεν περιορίζονται πλέον...

Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός με την Γιουβέντους!

Στο πρώτο του παιχνίδι στο Puskas Cup ο Παναθηναϊκός...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δεχθεί… προτάσεις πάνω από 25 “μυρίων” για Μουζακίτη!

Αποτελεί κοινό μυστικό στην διεθνή πιάτσα agents πως ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ