Τρίτη, 16/04/24
Ελλάδα

Με δύο ταλέντα οι ενδεκάδες στο ντέρμπι αιωνίων! (photo)

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες στο ντέρμπι αιωνίων (21:30) που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και ο Γιώργος Δώνης δίνουν την ευκαιρία σε έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή τους, να αποδείξει πως μπορεί να τα βγάλει πέρα σε ένα… καυτό ματς όπως το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, με τον 21χρονο (γεννημένος στις 09/03/1999) ποιοτικό Αργεντινό μεσοεπιθετικό να παίρνει ακόμη μία ευκαιρία για να δείξει την αξία του. Ο Λοβέρα θα αγωνιστεί ως εξτρέμ, με τον Φορτούνη να βρίσκεται στο άλλο άκρη της επίθεσης και τον Ελ Αραμπί σέντερ φορ.

Από την άλλη μεριά, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης παίρνει και αυτός την ευκαιρία να παίξει στο ντέρμπι των αιωνίων και θα αγωνιστεί σαν αριστερός μπακ-χαφ. Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή του 22χρονου (05/11/1997) μπακ στα πλέι-οφ της Super League.

 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Λοβέρα, Ελ Αραμπί.

 

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ανουάρ, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης, Αγιούμπ, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

 

Δείτε τις ενδεκάδες:

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Champions League

“Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!”

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη...
Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάει… Τουρκία με ένα μεγάλο ταλέντο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάει στην Τουρκία, ως μέλος της αποστολής της ομάδας. Με τον ταλαντούχο Ισίδωρο...