Πέμπτη, 25/04/24
ΠΑΟΚ

Η ώρα του Μιχάι! (photo)

Ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε τις κατάλληλες προετοιμασίες για να υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ πανέτοιμος τον Ολυμπιακό, τη περασμένη αγωνιστική.

Ποδοσφαιριστής-κλειδί σε αυτό τον αγώνα ήταν ο 21χρονος (γεννημένος 5/07/1998) Ενέα Μιχάι, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος της ομάδας στην αναμέτρηση.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει δυο εμφανίσεις σε αγώνες Κυπέλλου και με αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό έχει αποδείξει τις ικανότητές του στο χορτάρι.

 

 

Ο Μιχάι δεν είχε καταφέρει τόσο καιρό να βρει χώρο στα πλάνα του Άμπελ Φερέιρα και τα δείγματα γραφής που είχαμε από τον ποδοσφαιριστή, και ήταν εξαιρετικά, ήταν από όταν αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό.

Ο Φερέιρα στηριζόταν στους έμπειρους παίκτες του κατά βάση και δεν είχε δώσει την ευκαιρία στον ταλαντούχο στόπερ να δείξει την αξία του, κάτι που θα “αναγκαστεί” να κάνει τώρα λόγω των απουσιών του.

Ο ΠΑΟΚ υπενθυμίζεται πως τον απέκτησε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό, ξοδεύοντας ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...