Δευτέρα, 02/02/26
Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου, 2026
Γερμανία

Γι’ αυτό αξίζει και με το παραπάνω τα 100 εκατ. ο Σάντσο! (vid)

Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, όμως οι Γερμανοί ζητούν ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον αφήσουν να φύγει.

Ποσό που εν μέσω πανδημία του κορωνοϊού φαντάζει αστρονομικό, όμως ο 20χρονος (γεννημένος στις 25/3/2000) αξίζει κάθε ευρώ.

Εμείς σας αναλύουμε τον λόγο.

Μπορεί στο ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου να μην έλαμψε, καθώς ακόμα δεν έχει επιστρέψει 100% από τον τραυματισμό που είχε, όμως μια εβδομάδα μετά απέδειξε ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Παρόλο που ακόμα δεν ήταν στο 100% ο 20χρονος κάλυψε και με το παραπάνω το κενό του Έρλινγκ Χάαλαντ, σκοράροντας χατ-τρικ και με αυτό τον τρόπο έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην Bundesliga που φτάνει τα 30 γκολ.

 

 

Ο Σάντσο πλέον έχει 17 γκολ και 16 ασίστ στο γερμανικό πρωτάθλημα, φέτος. Με αυτό τον τρόπο έχει γίνει μόλις ο 5ος παίκτης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο (από το 2006 και μετά), που μέσα σε μια σεζόν έχει περισσότερα από 15 γκολ και 15 ασίστ.

Οι άλλοι που το έχουν καταφέρει είναι ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Σούαρες και ο Αζάρ.

Τα νούμερα, αλλά και οι επιδόσεις του δείχνουν ότι ο Σάντσο αξίζει – και με το παραπάνω – τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καθάρισε” με Αρετή η U19 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Πανσερραϊκό, όπου και τον κέρδισε...

“Χ”αλάστηκαν Λάρισα και Βόλος!

Λάρισα και Βόλος έμειναν στο 1-1, για την 19η...

Μεγάλο τρίποντο για τον Βόλο επί της Λάρισας!

Σημαντική νίκη για τον Βόλο, όπου επικράτησε με 1-0...

Εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Κηφισιά!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό στην έδρα της Κηφισιάς, με...

Έμειναν ισόπαλες οι U19 των Παναιτωλικού και Άρη!

Οι U19 των Παναιτωλικού και Άρη έμειναν στην ισοπαλία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ