Παρασκευή, 29/03/24
Γαλλία

Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους ο Αλέγκρι! (photo)

Ένας χρόνος εκτός ποδοσφαίρου ήταν αρκετός για τον Μασιμιλάνο Αλέγκρι!

Ο Ιταλός τεχνικός παραμένει… άνεργος την τελευταία σεζόν, όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Γιουβέντους. Κάτι που ήταν προσωπική του επιλογή όπως είχε τονίσει, αφού ήθελε να αφοσιωθεί για ένα διάστημα στην οικογένειά του!

Πλέον, ο Αλέγκρι μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους πάγκους και φαίνεται πως υπάρχει ήδη η ομάδα που θα αναλάβει! Ο λόγος για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει προπονητή και να προχωρήσει σε μια πιο έμπειρη λύση από τον Τόμας Τούχελ.

Ο Αλέγκρι είχε διαμηνύσει εδώ και καιρό πως θα επιστρέψει στο ποδόσφαιρο μόνο για κάποια ομάδα από το πάνω ράφι, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως έχει απορρίψει πλουσιοπάροχες προτάσεις από συλλόγους της Αραβίας και της Κίνας.

 

 

Η περίπτωση του Ιταλού τεχνικού αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την ομάδα σε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στα προημιτελικά του Champions League και μια ενδεχόμενη κατάκτησή του, ίσως επηρεάσει το θέμα της τεχνικής ηγεσίας και το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τούχελ.

Ο Αλέγκρι είχε οδηγήσει την Γιουβέντους σε δύο τελικούς του Champions League, αλλά είχε χάσει αμφότερους από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.