Σάββατο, 20/04/24
ΠΑΟΚ

“Έτοιμος για την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ο Τζόλης”! (photo)

Η U19 του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για τρίτη συνεχόμενη φορά, γι’ αυτό το γεγονός μίλησε ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία στον “ασπρόμαυρο” πάγκο, Μίροσλαβ Σνάουτσερ.

Ανάμεσα σε όλα όσα είπε είναι τ’ ότι ο Χρήστος Τζόλης είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα, ενώ και άλλα παιδιά θα ακολουθήσουν το δρόμο του. Ταυτόχρονα υποστήριξε και τ’ ότι δεν είναι σίγουρο το μέλλον του στον “δικέφαλο”, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πρωτάθλημα της U19:

“Η αλήθεια είναι ότι η περσινή ομάδα ήταν καταπληκτική. Ήταν πάρα πολύ καλή φουρνιά, παίξανε και στην Εθνική βασικοί. Φέτος η ομάδα άλλαξε. Κάποιοι μπορεί να μην περίμεναν ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά εμείς έχουμε πάντα ένα στόχο τη νίκη και το πρωτάθλημα και τα καταφέραμε. Είναι 2,5 χρόνια που είμαστε αήττητοι και προχωράμε»”.

Για το τι μέτρησε περισσότερο φέτος:

“Ξέραμε το πρωτάθλημα, το τι χρειαζόταν να δουλέψουμε στην προετοιμασία και κατά τη διάρκεια. Στα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, δούλεψαν σκληρά και προσπάθησαν να φέρουν τον τίτλο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Πάμε μπροστά”.

Για το εάν κάποια παιδιά θα προωθηθούν στην α΄ομάδα:

“Βέβαια. Ο Τζόλης που έκανε πολύ καλή χρονιά. Του αλλάξαμε λίγο θέση αλλά δούλεψε πολύ καλά και βγήκε πρώτος σκόρερ και έδωσε ασίστ. Είναι καλός παίκτης και έχει μέλλον. Έχει και άλλα παιδιά αλλά κάποιοι θέλουν ακόμη δουλειά και μετά να ανέβουν”.

Για το εάν υπάρχει ικανοποίηση ότι παιδιά θα είναι στο πλάνο:

“Ναι, κάποια παιδιά που έφυγαν δανεικοί ή είναι στην πρώτη ομάδα είναι καλοί παίκτες. Υπάρχει μια διαφορά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δούμε κάποια παιδιά από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα αλλά είναι δύσκολο. Κάποιες φορές είναι καλύτερο να φύγουν δανεικοί και μετά να επιστρέψουν”.

Για το μέλλον του:

“Δεν ξέρουμε. Δεν έχουμε μιλήσει. Δεν υπάρχει επίσημη απόφαση. Περιμένουμε”.

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

“Με τον Πάμπλο δουλεύουμε τρία χρόνια και έχει κάτι. Γνωρίζει το γήπεδο, τακτικά είναι καλός. Περιμένει μια καλή ευκαιρία για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο ένας γνωρίζει καλά τον άλλον. Θέλω να συνεχίσω με τον Πάμπλο. Όπου να πάμε δηλαδή να είμαστε μαζί. Ο Πάμπλο είναι από τη Λατινική Αμερική και κάπου τρελαίνεται αλλά εγώ είμαι πιο ήρεμος. Υπάρχει ισορροπία. Είμαστε μαζί τρία χρόνια, πήραμε τρία πρωταθλήματα αλλά είτε πάμε τώρα είτε του χρόνου σε επαγγελματικό επίπεδο δεν μας πειράζει. Έχουμε να μεταφέρουμε πράγματα στα παιδιά ακόμη. Είμαστε χαρούμενοι και περνάμε καλά. Θα έρθει η στιγμή και θα πάμε κάπου παραπάνω”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...