Ισπανία

Ερωτευμένος με την… Ρεάλ ο Χάβερτς! (vid)

Ο διεθνής μέσος της Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτς, φαίνεται πως έριξε… άκυρο σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που τον ήθελαν, για να αγωνιστεί με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και δίπλα στο είδωλο του και συμπατριώτη του, Τόνι Κρόος.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 11/06/1999) Γερμανός αγωνίζεται στην ομάδα του Πέτερ Μποζ από το 2017 και το συμβόλαιό του λήγει το 2022, χωρίς ωστόσο όμως να υπάρχει κάποια ρήτρα. Την σεζόν που μας πέρασε, σημείωσε 11 γκολ και 5 ασίστ, σε 27 εμφανίσεις που πραγματοποίησε.

Όπως είναι λογικό, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αλλά όπως φαίνεται εκείνος στην καρδιά του έχει μόνο μια. Την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η “βασίλισσα” είχε κάνει αρχικά πρόταση ύψους 80εκατ. ευρώ, ωστόσο η Λεβερκούζεν την είχε απορρίψει, γιατί την θεώρησε χαμηλή για την αξία του Χάβερτς. Επιπλέον, δεν δέχτηκε ούτε την ανταλλαγή άλλων ποδοσφαιριστών και περιμένει νέα πρόταση άνω των 100εκατ. ευρώ για να δώσει το… μήλον της έριδος που ακούει στο όνομα Κάι Χάβερτς!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Γερμανού:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και επίσημα… Βεστφαλός ο Γιάννης Κωνσταντέλιας!

Με τη βούλα ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ έγινε ο...

Και επίσημα… Κρητικός ο νεαρός Παπαδάκης!

Κίνηση με προοπτική στο μέλλον έκανε ο ΟΦΗ, ανακοινώνοντας...

Νεαρός της U19 του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε από τη Δόξα Βύρωνα!

Ο 19χρονος επιθετικός Θοδωρής Τάσιος αποτελεί το νέο μεταγραφικό...

Ο Κωνσταντέλιας δεν… κοίταζε μεταγραφή – Η “ασφυκτική” πίεση που δέχθηκε!

Από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να έρχονται τα...

Υπέγραψε το συμβόλαιο του ο “Ντέλιας” με τη Ντόρτμουντ!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ