Ιταλία

Έριξε… χυλόπιτα σε μεγαθήρια για την Serie A ο Τονάλι! (vid)

Δεν σκοπεύει να φύγει από την Ιταλία ο Σάντρο Τονάλι.

Ο 20χρονος μέσος (γεννημένος στις 8/3/2000), ο οποίος φέρεται να είναι κοντά στην Ίντερ, απέρριψε προτάσεις από μεγαθήρια της Ευρώπης για να παραμείνει στην Serie A.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Μπρέσια, ο νεαρός είχε προτάσεις από Μπαρτσελόνα και Παρί, ωστόσο εκείνος προτίμησε να τις αγνοήσει για να μην φύγει από το ιταλικό πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν σημαίνει πως θα πάει οπουδήποτε στην Ιταλία. Συγκεκριμένα προτιμάει να αγωνιστεί σε μία εκ των Ίντερ ή Γιουβέντους, με τη Νάπολι να “τρώει” άκυρο και αυτή με την σειρά της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου:

“Πριν τον κορονοϊό η Μπαρτσελόνα πρόσφερε 65 εκατ. ευρώ και δύο παίκτες, ένας εκ των οποίων ήταν αμυντικός. Η απάντηση που τους έδωσα δεν τους άρεσε.

Ο ιδιοκτήτης της Παρί τον ζήτησε επίσης, αλλά δεν θέλει να πάει στην Γαλλία. Ο Ντε Λαουρέντις της Νάπολι πρόσφερε 40 εκατ. ευρώ, αλλά η μοίρα του είναι μάλλον προδιαγεγραμμένη. Προτιμά Ίντερ και Γιουβέντους”.

Απολαύστε τον:

 

https://www.youtube.com/watch?v=a6DcBE_QHSU

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οδυνηρός αποκλεισμός για την Εθνική U15!

Η Εθνική Ελλάδας U15 γνώρισε την ήττα με 6-2...

Ήττα στην πρεμιέρα με Ισπανία για την Εθνική!

Η Εθνική U15 ηττήθηκε 2-0 από την Ισπανία στην...

Στα ημιτελικά η Εθνική Ομάδα U15 – Απέκλεισε και την Γουινέα!

Η Εθνική U15 συνεχίζει να γράφει ιστορία στο FIFA...

“Σκόρπισε” την Αυστραλία στους… επτά ανέμους η Εθνική!

Η Εθνική U15 συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ