Παρασκευή, 29/03/24
ΠΑΟΚ (U19)

Έριξε… βόμβα ο Πάμπλο Γκαρσία για το μέλλον!

Στην Αθλητική Κυριακή φιλοξενήθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον προπονητή της U19 του ΠΑΟΚ να στέλνει μήνυμα στην διοίκηση της ομάδας για… τον αντί – Φερέιρα.

Δύσκολα ο Πορτογάλος να μείνει και τη νέα σεζόν στην Τούμπα και έτσι θεωρείται βέβαιη η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, με τον Ουρουγουανό να νιώθει έτοιμος να αναλάβει την πρώτη ομάδα, κάτι που δεν αποκλείεται.

Ο προπονητής της δεύτερης ομάδας δεν παρέλειψε να μιλήσει για το μεγάλο του αστέρι, Χρήστο Τζόλη, ο οποίος είναι δικό του παιδί.

Ζητάω συγγνώμη δεν μιλάω καλά ελληνικά και μερικές φορές μου λείπουν κάποιες λέξεις και με δυσκολεύουν. Εγώ έξω από το γήπεδο είμαι ήρεμος μου αρέσει να είμαι σπίτι με την οικογένεια. Από μικρός έμαθα πως ο αγώνας είναι σαν πόλεμος και πρέπει να παίζεις πάντα για τη νίκη. Έξω από το γήπεδο είμαι απλός και ήρεμος» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

 

Δεν ξέρω γιατί κέρδισα τον κόσμο. Καλύτερα να το λένε αυτοί, εγώ σε όλες τις ομάδες έπαιζα έντονα και για τη νίκη. Κάποιοι έλεγαν ότι ήμουν σκληρός και δεν έβλεπαν τα άλλα, κάποιοι που ξέρουν από ποδόσφαιρο λένε ότι έπαιζα πολύ καλή μπάλα. Στην Ουρουγουάη πουλάμε μοσχάρια και ποδοσφαιριστές. Τον Τζόλη πρέπει να τον έχουμε εδώ στην ενδεκάδα για χρόνια. Δουλέψαμε σκληρά, πρέπει να ετοιμάσουμε τους παίκτες σε τακτική, σωματικά, αλλά και να τους περάσουμε νοοτροπία νικητή. Αυτό θέλει δουλειά.

 

Ο Τζόλης θέλει υπομονή. Ακούω πολλά, 1-2 παιχνίδια έπαιξε όμως. Θέλει υπομονή. Δεν είναι δύσκολο να μπουν τα παιδιά, αλλά χρειάζεται το σωστό timing. Δεν με ενδιαφέρει η ηλικία, θέλει σωστό timing, ο αγώνας, το σκορ. Δεν είναι μόνο ο Τζόλης, είναι ο Τσιγγάρας, είναι ο Μιχαηλίδης, είναι τα παιδιά που πήγαν στο Βόλο. Χρειαζόμαστε ΠΑΟΚ Β΄, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάποια παιδιά δεν μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

 

 

“Είμαι έτοιμος”

Σχετικά με το αν είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα απάντησε:

Εγώ να πάω επάνω; Εγώ δουλεύω τρία χρόνια για να ετοιμάσω το επόμενο βήμα. Πιστεύω είμαι έτοιμος, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ. Εγώ δουλεύω τρία χρόνια για την ομάδα. Γι’ αυτό δουλεύω, είμαι στην Κ19, το επόμενο βήμα είναι να δουλέψω εκεί.

Για τον λόγο που αποφάσισε να μείνει στη Θεσσαλονίκη σημείωσε:

Είναι η ομάδα που έμεινα πολλά χρόνια. Τα παιδιά μεγαλώσανε εδώ, έχουν φίλους, έχουν κοπέλα, ο κόσμος μας αγαπάει. Έχουμε δουλειά, είμαι ευχαριστημένος. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κλαμπ, έχουμε πολλούς Σ.Φ. ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ με γεμίζει.

 

Ρωτήθηκε ποιον θεωρεί καλύτερο, τον Σουάρες, τον Καβάνι ή τον Φορλάν; «Το καλύτερο σέντερ φορ σε όλο τον κόσμο είναι ο Σουάρες, κάνει κίνηση στον χώρο, έχει καλή τεχνική, είναι βρώμικος και… δαγκώνει κιόλας.

 

Για όσα του λένε οι οπαδοί αναφορικά με την προοπτική να γίνει προπονητής στην πρώτη ομάδα:

Εγώ δεν θέλω τίποτα από κανένα. Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει. Θέλω να με κρίνουν για το αν δουλεύω καλά. Μόνο αυτό, δουλειά και τίποτα άλλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...