Κυριακή, 19/05/24
Super League (U17/U15)

Επιστροφή των πρωταθλημάτων με Final Four;

Τις τελευταίες ημέρες και μετά την ανακοίνωση της λίγκας για επιστροφή των πρωταθλημάτων, έχει αναπτυχθεί μια φήμη ότι οι υποδομές θα επιστρέψουν για τα Final Four.

Με λίγα λόγια αναφέρεται πως στα Final Four της Super League U17 θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός και ο Αστέρας Τρίπολης από τον Νότο, ενώ από τον Βορρά ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.

Από την άλλη στη Super League U15 λέγεται πως θα βρίσκονται οι Ολυμπιακός, Ατρόμητος από το Νότο και οι ΠΑΟΚΆρης από τον Βορρά.

Πόσο εφικτό όμως είναι αυτό;

Ουσιαστικά η λογική λέει πως είναι αδύνατο να γίνει αυτό, καθώς τα πρωταθλήματα έχουν κάποιες αγωνιστικές μπροστά τους, όπου υπάρχει η δυνατότητα ανατροπής των δεδομένων.

Φυσικά δεν αποκλείουμε αυτά τα σενάρια, ωστόσο η διαφορά κάποιων ομάδων είναι οριακά μικρή και θα μπορούσαν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Στο πρωτάθλημα της Super League U17, ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην 2η θέση, έχοντας 46 βαθμούς, την ώρα που ο τρίτος Παναθηναϊκός έχει 45 βαθμούς, αλλά και ο Ατρόμητος έχει πιθανότητες με 42 βαθμούς, όπου ακολουθεί. Στον Βορρά τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει, με τους ΠΑΟΚ – Άρη να έχουν εξασφαλίσει τα δυο εισιτήρια.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις αγωνιστικές μέχρι τέλους, αλλά και τα ντέρμπι που είναι να γίνουν.

 

 

Πάμε στο πρωτάθλημα της Super League U15, όπου εκεί γίνεται… χαμός! Ο Ολυμπιακός, στον νότο, βρίσκεται πρωτοπόρος με 42 βαθμούς, ακολουθεί ο Ατρόμητος με 39 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός με 38 βαθμούς. Δηλαδή τρεις ομάδες για δυο εισιτήρια!

Αλλά και στον Βορρά της U15, εκτός του ΠΑΟΚ όπου έχει πάρει το εισιτήριο εδώ και αρκετό καιρό, η δεύτερη θέση κατοικείται από Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα (με 21 βαθμούς και οι δυο).

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις αγωνιστικές μέχρι τέλους, αλλά και τα ντέρμπι που είναι να γίνουν.

 

 

Άρα φτάνουμε στο συμπέρασμα να πούμε, πως σε κάποιες περιπτώσεις τα εισιτήρια δεν έχουν κριθεί, άρα η διοργανώτρια αρχή θα στερήσει τις προσπάθειες κάποιων ομάδων;

Άρα θα πάρει τις βαθμολογικά δυο πρώτες ομάδες από τα πρωταθλήματα και θα τις στείλει Final Four; Αυτό δεν θα είναι αδικία για τις άλλες ομάδες, που βρίσκονται ελάχιστους βαθμούς πίσω;

Οι επόμενες ημέρες θα μας φανερώσουν, αν τα σενάρια που ακούγονται, θα επιβεβαιωθούν ή αν ολοκληρωθούν οι τελευταίες αγωνιστικές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ (U15) - Παναθηναϊκός (U15)

Στον τελικό της Super League U15 ο ΠΑΟΚ κόντρα...

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση με 2-1 στην διαδικασία των πέναλτι, επί του Παναθηναϊκού και...
ΠΑΟΚ (U15) - Παναθηναϊκός (U15)

ΖΩΝΤΑΝΑ ο μεγάλος δεύτερος ημιτελικός της Super League U15!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους, στον δεύτερο ημιτελικό της Super League U15, με φόντο τον...
Ολυμπιακός (U15)

“Ελέγχαμε πλήρως τον αγώνα”!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του, που πήρε την πρόκριση επί του Άρη....
Κηφισιά (U19) - Ολυμπιακός (U19)

Πέρασε από την Κηφισιά και… κοντά σε πρωτάθλημα ο...

Ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-0 από την έδρα της Κηφισιάς και έχει ένα ακόμη παιχνίδι για να...
ΠΑΟΚ (U19) - ΠΑΣ Γιάννινα (U19)

Εύκολο μεσημέρι για την U19 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το παιχνίδι επί του ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 4-1, για την 18η...