Γερμανία

Επίσημο! Ο Ραούλ “παίζει” για μεγαθήριο της Ευρώπης!

Ο Ράουλ, έχοντας μια μεγάλη καριέρα στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας, παρουσιάζεται ως νούμερο ένα στόχος για τον πάγκο της Σάλκε.

Ο Ισπανός αστέρας είχε περάσει από την Σάλκε την περίοδο 2010-2012, όπου και ήταν μια από τις τελευταίες ομάδες, πριν αποσυρθεί.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν χάσει όλα τα παιχνίδια και αυτό οδηγεί την διοίκηση της Σάλκε, να στραφεί σε αναζήτηση νέου προπονητή. Μάλιστα, το όνομα που φιγουράρει το τελευταίο 24ωρο είναι αυτό του Ραούλ, σύμφωνα με την “Sport Bild”, ο οποίος είναι ο τρέχων προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια.

Στην Γερμανία ο Ραούλ έχει καλό όνομα, όπως και στις τάξεις των φίλων της ομάδας, ωστόσο κανείς δεν βλέπει με καλό μάτι την ανάληψη της ηγεσίας από τον Ισπανό.

Οι φίλοι των “Βασιλικών Μπλέ” θεωρούν πως ο Ραούλ δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία για να αναλάβει έναν απαιτητικό πάγκο, ωστόσο τα μέσα των Γερμανών τον θεωρούν ως το απόλυτο φαβορί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματσάρα με… “Πράσινο” τρίποντο στο ντέρμπι της Super League U19!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με 3-1,...

Πέρασε με νίκη από τη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Παναιτωλικού!

Η U17 του Παναιτωλικού επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού,...

Νίκη για Λεβαδειακό – Ανακοίνωση κατά διαιτητών από Παναιτωλικό!

Ένταση είχε το παιχνίδι στη Λιβαδειά, ανάμεσα σε Λεβαδειακό...

Ο Ατρόμητος πήγε στην Καλαμάτα και έφυγε με τρίποντο!

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ