Παρασκευή, 19/04/24
ΑΕΚ

Ενισχύεται με… ένα τέρας η ΑΕΚ! (vid)

Είναι ένα “τέρας” ο Μπράιτ Ενομπακάρε.

Ο 22χρονος πρώην επιθετικός της Γούλβς αναμένεται να γίνει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ και στην Αγγλία μιλάνε με τα καλύτερα λόγια.

Ο ρεπόρτερ της Κόβεντρι, Τομ Λίτς μίλησε στο to10.gr και “έσταξε” μέλι για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ο ταλαντούχος επιθετικός είναι ένας “τέρας” που μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ τόνισε πως θα δείξει σύντομα το πόσο καλός είναι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Ο Μπράιτ Ενομπακάρε είναι ένα… τέρας! Είναι ένας πολύ ισχυρός και γρήγορος επιθετικός μέσος και είναι πολύ θετικό να τον έχεις στην ομάδα σου. Προωθεί την ομάδα μπροστά και πάντα ψάχνει να επιτεθεί και να… τρέξει τους αντίπαλους αμυντικούς.

Όταν έπαιξε για την Κόβεντρι, ήμασταν στην League One της Αγγλίας και ήταν πολύ καλός για να παίξει σε αυτό το επίπεδο. Επαιξε για εμάς, μόνο το δεύτερο μισό της σεζόν και αυτό ήταν αρκετό για να κερδίσει το βραβείο του του νεαρού παίκτη της χρονιάς.

Ο σύλλογος κατέστησε σαφές ότι ήθελε να τον υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ρεαλιστικά θα έπαιζε σε καλύτερο επίπεδο και το έκανε με τη φανέλα της Γουίγκαν.

Δυστυχώς, δεν λειτούργησε αυτή η μεταγραφή, ωστόσο ήταν μια καλή κίνηση για τον ίδιο

Ο Μπράιτ είναι πολύ σίγουρος, αξιόπιστος και κύριος του εαυτού ουσιαστικά για να μιλήσει. Η Κόβεντρι είχε συχνά προβλήματα όταν του έλεγε τι ήθελαν να κάνει σύμφωνα με προηγούμενους συμπαίκτες του, αλλά πάντα τα κατάφερνε καλά μέσα στο γήπεδο.

Ο Τζακ Γκρίμερ είχε πει ότι ο Ενομπακαρέ θα έπαιζε κάποια στιγμή στο Europa League, οπότε είχε δίκιο με αυτή την πρόβλεψη, εάν τελικά πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Μπορώ να τον δω να παίρνει τον χρόνο του για να μπει στην ομάδα και φυσικά το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα βήμα παραπάνω από την League One στην οποία βρισκόταν, αλλά σύντομα θα δείτε πόσο καλός είναι.”

Απολαύστε τον:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

UEFA Youth League

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Στον ΤΕΛΙΚΟ του Youth League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας και την Ναντ! Η ομάδα των Συλαιδόπουλου...
UEFA Youth League

Το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε γκολ, λίγο πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε για χέρι στην...
UEFA Youth League

Μεγάλη ευκαιρία για Κωστούλα – “Απάντησε” σε… κενή εστία...

Ολυμπιακός και Ναντ είχαν από μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να...
UEFA Youth League

Η μεγάλη απόκρουση του Σίνα – Κράτησε το μηδέν!

Ο νεαρός τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του, από ένα βέβαιο γκολ σε μια ύποπτη φάση. Στο 15ο λεπτό...
UEFA Youth League

ΖΩΝΤΑΝΑ η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με τη Νάντ!

Η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με την Νάντ κάνει σέντρα, με τους ερυθρόλευκους να κυνηγούν μια θέση...