Ευρώπη

Ένας “Έλληνας” στα Golden Boys 2020! (photo)

Μεγάλη χαρά για τον Ολυμπιακό, αλλά και τη Λάρισα που αγωνίζεται ως δανεικός, όπου ο Σβετόζαρ Μάρκοβιτς βρίσκεται στη λίστα για τα Golden Boys 2020.

Η Ιταλική “tuttorsport.com” ανακοίνωσε τα 100 νεαρά ταλέντα, όπου θα διεκδικήσουν την πρωτιά και θα βρεθεί το ένα Golden Boy, για τη φετινή σεζόν.

Ο 20χρονος Σερβοβόσνιος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε φέτος σε δύο παιχνίδια κυπέλλου και τρία με την U19 των “ερυθρολεύκων”, ενώ από το χειμώνα και έπειτα, όταν μετακόμισε ως δανεικός στην Λάρισα, κατέγραψε τρεις συμμετοχές σε πρωτάθλημα και play-out.

Για να αποκτηθεί ο Μάρκοβιτς δαπανήθηκε 1.000.000 ευρώ, για να αγοραστεί από την Παρτιζάν και από τότε ξεκίνησε στην U19 του Ολυμπιακού.

Η λίστα δεν περιλαμβάνει άλλον ποδοσφαιριστή από την Ελλάδα, ωστόσο στη λίστα θα βρείτε ονόματα, όπως ο Χάαλαντ, Σάντσο, Τονάλι, Βινίσιους και άλλοι.

Δείτε την μεγάλη λίστα με τα ονόματα (ΕΔΩ)

Δείτε το όνομα στη λίστα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πεντάρα η Εθνική Ελπίδων και… έχει το απόλυτο στα προκριματικά!

Μια ακόμη νίκη, την έκτη διαδοχική στα προκριματικά του...

Τι συνέπειες έχει σε ένα ταλέντο ένας… ανεπαρκής προπονητής;

Ο ρόλος του προπονητή στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι καθοριστικός...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U19!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έδειξε το πρόγραμμα της...

“Έχουμε ταλέντο αλλά λίγες επιλογές από το ελληνικό πρωτάθλημα”!

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε...

Ζήτησε συγκέντρωση στο πλάνο ο Ταουσιάνης!

"Συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο" απαιτείται ώστε η Εθνική Ελπίδων...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ