ΑΕΚ

Έμεινε εκτός ο Γαλανόπουλος – Δεν παίζει με Παναθηναϊκό! (photo)

Η Superleague επιστρέφει στην δράση, μετά από την διακοπή που υπήρξε λόγω του κορωνοϊού. Για την πρώτη αγωνιστική των play-off η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Εκεί δεν είναι σίγουρο αν θα έχει τον Κώστα Γαλανόπουλο. Ο 22χρονος μέσος έχει ήδη μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες, εξαιτίας του χειρουργείου που έκανε στον αστράγαλο, αλλά και στις τελευταίες δύο προπονήσεις της Ένωσης έμεινε εκτός, καθώς ταλαιπωρείται από μια γαστρεντερίτιδα.

 

 

Ο νεαρός Έλληνας μέσος κάνει έτσι και αλλιώς συντηρητικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι ούτως ή άλλο η συμμετοχή του στο ντέρμπι δεν ήταν σίγουρη, όμως μετά και από τις νέες εξελίξεις θεωρείται σχετικά απίθανο να βρίσκεται στα πλάνα του Καρέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή νεαρού από την ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά για να αποκτήσει...

Η Μαρκό ανακοίνωσε νεαρό του Ατρομήτου με δανεισμό!

Η Μαρκό επένδυσε στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, όπου...

Ο Αστέρας πήρε με δανεισμό νεαρό του Ολυμπιακού!

Ο Αστέρας AKTOR δεν κάνει απλώς μια μεταγραφή —...

Τρομερή Εθνική “εκτοξεύτηκε” στα Προημιτελικά!

Με νύχια και με δόντια, η Εθνική Εφήβων πέρασε...

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ