Αστέρας Τρίπολης

Έγινε… Αρκάς νεαρό ταλέντο από την Αργεντινή! (vid)

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες ετοιμάζονται από τώρα για την επόμενη χρονιά και “έκλεισαν” οριστικά την πρώτη τους μεταγραφή.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, ο Αστέρας “έδωσε” τα χέρια με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, Μπριάν Ορόσκο.

Πρόκειται για ένα νεαρό ταλέντο που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν με τη Βίγια Νταλμίνε στην δεύτερη εθνική κατηγορία της Αργεντινής.

Τη φετινή χρονιά πρόλαβε να σημειώσει 3 τέρματα σε 15 παιχνίδια, ενώ όπως έδειξε από τις συμμετοχές του είναι σε θέση να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή πλευρά της επίθεση, όσο και ως επιθετικός μέσος.

Ο Αστέρας βρισκόταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με τον ταλαντούχο επιθετικό και πλέον αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να φορέσει από τη νέα χρονιά τα “κιτρινομπλέ”.

Δείτε τον σε δράση:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη αποχώρηση από την U17 του Λεβαδειακού!

Η U17 του Λεβαδειακού βρίσκεται σε... αλλαγή προπονητή, καθώς...

Ταλεντάκι από την… Μεταμόρφωση απέκτησε η ΑΕΚ!

Άλλο ένα ταλέντο από τις ακαδημίες κάνει το βήμα...

Ο Καρέτσας “βλέπει” ενδιαφέρον από ομάδα… έκπληξη!

Το καλοκαίρι που έρχεται ανήκει στον Κωνσταντίνο Καρέτσα. Ο...

Ιταλική ομάδα… μπήκε δυνατά στο “κόλπο” για Παυλίδη!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται για άλλο ένα καλοκαίρι στο...

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει αμυντικό και ο Κουλιεράκης φαντάζει “λουκούμι”!

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ