Αγγλία

Έφαγε… χυλόπιτα από την Μπαρτσελόνα η Γιουνάιτεντ! (photo)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνεται για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα μπορέσει να βασιστεί μελλοντικά. Ο Τζέιντον Σάντσο αποτελούσε τον διακαή πόθο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά τελικά ο Άγγλος επιθετικός άφησε στα… κρύα του λουτρού τους “κόκκινους διαβόλους” και παρέμεινε στην Ντόρτμουντ.

Μετά το στραπάτσο, λοιπόν, με τον Σάντσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στράφηκε σε έναν άλλο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελε. Συγκεκριμένα, ο αγγλικός σύλλογος κατέθεσε πρόταση ύψους 100 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ανσού Φατί αλλά έφαγε… χυλόπιτα!

 

 

Η απάντηση των Καταλανών ήταν αρνητική, παρότι ο Φατί κοιτάζει προς την έξοδο αφού ο χρόνος συμμετοχής του είναι ολοένα και μικρότερος, ενώ μια ενδεχόμενη μετακίνηση του Λαουτάρο Μαρτίνες στην ομάδα θα τον μειώσει ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, φαίνεται και πως ο εκπρόσωπός του Ζόρζε Μέντες έχει αρχίσει να τσεκάρει το ενδεχόμενο να αγωνίζεται ο Ισπανός ποδοσφαιριστής σε άλλο σύλλογο από τη νέα σεζόν.

Ο 17χρονος (γεννημένος 31/10/2002) επιθετικός μετράει φέτος 16 εμφανίσεις με 4 γκολ και 1 ασίστ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

Πήρε νεαρό από την Athens Kallithea o Αστέρας!

Ο Αστέβρας AKTβOR ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μεταξά,...

Επιστροφή στη δράση για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό!

Με υψηλές προσδοκίες και νέο τεχνικό επιτελείο ξεκινά τη...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U19 της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη στην...

Μεταγραφή από… Γιουβέντους για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Νέα πρόσωπα και νέα δυναμική στην ακαδημία του Ολυμπιακού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ