Πέμπτη, 12/02/26
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
Ισπανία

Έδεσε… τον 18χρονο Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα! (vid)

Εμπιστεύεται τα νιάτα της η Μπαρτσελόνα.

Οι “μπλαουγκράνα” έχουν μία μεγάλη παράδοση με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και δεν σταματούν να στηρίζουν τα δικά τους “παιδιά”.

Αυτή τη φορά η Μπάρτσα το έδειξε με έναν 18χρονο επιθετικό (γεννημένος στις 16/7/2001), ο οποίος θεωρείται ο νέος Νεϊμάρ. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως οι Καταλανοί ήρθαν σε συμφωνία με τον Κόντραντ Ντι Λα Φουέντε για την ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2022.

Ο ταλαντούχος άσος είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη La Masia και έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα της πρώτη ομάδας πάνω του.

Αρκετοί είναι εκείνοι που τον συγκρίνουν με τον Νεϊμάρ. Ο Αμερικάνος έχει ως ίνδαλμα τον Βραζιλιάνο, ενώ αγωνίζεται στην ίδια θέση με εκείνη του άσου της Παρί, την περίοδο που ήταν στην Μπαρτσελόνα.

Αγωνιζόμενος φέτος με την U19 στο UEFA Youth League, εξελίχθηκε στον καλύτερο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, όπου πέτυχε τα 3 από τα 6 γκολ στην διοργάνωση.

Ωστόσο από του χρόνου θα αγωνίζεται με την Μπαρτσελόνα Β΄, ενώ η ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια, η οποία θα αυξηθεί αυτόματα στα 100 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση που γίνει μέλος της πρώτης ομάδας.

Δείτε τα επιτεύγματα του Φουέντε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήττα για την Εθνική από την Ουκρανία!

Στο πρώτο παιχνίδι του φιλικού τουρνουά στη Zelena Laguna...

Κληρώνει για την Εθνική μας στο Nations League!

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 19:00 στις Βρυξέλλες θα...

Φιλική ισοπαλία για την Εθνική Νέων κόντρα στην Τουρκία!

Η Εθνική Νέων ήρθε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη...

Η ΑΕΚ έκανε κίνηση με… μέλλον!

Σε συμφωνία με τον Μακεδονικό για την απόκτηση του...

Φιλική ήττα για την Εθνική από την Πορτογαλία!

Η Εθνική Κορασίδων, παρότι πραγματοποίησε ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ