Παναιτωλικός

Έδειξε… τα δόντια του κόντρα στη Λάρισα ο Λιάβας! (photo)

Τα έδωσε όλα κόντρα στη Λάρισα ο Γιώργος Λιάβας.

Μπορεί η φυσική θέση του 19χρονου (γεννημένος στις 12/2/2001) να είναι δεξί μπακ, ωστόσο χθες κόντρα στη Λάρισα έδειξε πως μπορεί να αγωνιστεί πολύ καλά και στο κέντρο της άμυνας.

Ο νεαρός αμυντικός αγωνίστηκε καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης μαζί με τον Αλέξανδρο Μάλη και ήταν αρκετά εντυπωσιακός.

 

 

 

Συγκεκριμένα ο Λιάβας “επέτρεψε” μόλις δύο φορές στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν από την περιοχή των γηπεδούχων, δείχνοντας τα “δόντια” του σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα χωρίς να κάνει κάποιο λάθος.

Επιπρόσθετα κατάφερε να “κλέψει” τις περισσότερες φορές την μπάλα από τους Αγρινιώτες, φτάνοντας τα 4 από τα 13 συνολικά, την στιγμή που τα πήγε περίφημα και στις επεμβάσεις, με 4 στον αριθμό, μία λιγότερη από τον πρώτο Μάλη, ο οποίος είχε 5.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε η χθεσινή του εμφάνιση ήταν από τις καλύτερες του τη φετινή χρονιά και σίγουρα αποτέλεσε ένα τεράστιο κέρδος για τους “τίτουρμους” που μπόρεσαν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και να “αναπνεύσουν” με μεγαλύτερη άνεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ πήρε ταλέντο και του έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον νεαρό Ιωάννη Νέτο και του...

Αυτή θα είναι η νέα εκτός έδρας φανέλα της Εθνικής ομάδας!

Πριν λίγες ημέρες, είχε ανακοινωθεί η νέα φανέλα της...

Στο “μάτι” του Παναθηναϊκού ταλέντο από τη Βέροια!

Ένα νέο ταλέντο έχει βάλει στο στόχαστρο του ο...

“Ήθελα να παίζει ο Κάτρης – Τι συνέβη με Κολοσκάμη και έφυγε”!

Ο πρώην διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, μίλησε για...

Φιλική νίκη για την Εθνική επί της Σερβίας!

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ